Conspiratii,Mistere,Secrete,Paranormal.
Frecvente si vibratie
Frecvente si vibratie

       “ Sunetul poate schimba structura oricarui obiect / fiinte cu care intra in contact prin schimbarea frecventei vibratiilor acestuia. Implicit el are capacitatea de a modifica frecventa de functionare a mintii. “ In momentul in care ascultam muzica la o anumita frecventa, dupa cateva minute, creierul nostru incepe sa rezoneze automat la acelasi numar de hertzi. E bine sa ai in vedere starea pe care o doresti pentru a-ti alege muzica ce te va ajuta sa ajungi acolo. Mai ales atunci cand vrei sa te relaxezi si sa iti golesti mintea de griji, calcule sau predictii care iti consuma energia inutil.

Vibratia
Cine conduce de fapt lumea ?
Cine conduce de fapt lumea

        Cine conduce de fapt lumea ? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E.? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

GUVERNUL MONDIAL PDF

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza ca un guvern alcatuit din familii vechi si noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin.

Guvernul Mondial

O carte socanta !    David Icker.
Transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe planeta Pamant.
           O carte socanta si exploziva semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke in aceasta carte, prin care demonstreaza in detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata.... PDF.
David Icke
Viitor cu cap de mort !     Radu Cinamar.

      Viitor cu cap de mort. PDF

Capitolul l IN VIZORUL SECURITATII STATULUI
Capitolul 2 DEPARTAMENTUL ZERO
Capitolul 3 PRIMA CONFRUNTARE: RAUL DIN ADANCURI
Capitolul 4 A DOUA CONFRUNTARE: INFORMATIA ESENTIALA
Capitolul 5 MAREA DESCOPERIRE
Viitor
Reptilianul din mine !     Aryana Havah.

      Reptilianul din mine.

      Prezentul si viitorul planetei Terra ..... 2012  !

Reptilianul din mine     Aryana Havah este autoarea cartii ” Magul din Carpati ”Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului. Cartea ne invita sa pasimantr-o lume aparte , mistica , terifianta , dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la intrebarile care framanta omenirea de milenii : ” Cine suntem? ”, ” De unde venim ? ” si ” ancotro ne ducem ? ”.Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase , iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca , de fapt , toate aceste lucruri se aflau ascunse adancanauntrul nostru , ancatusate , asteptand parca ...... PDF.
Reptilianul din mine
Magul din Carpati !     Aryana Havah.

      Cristofor - Magul din Carpati.

Aceasta carte este dedicata tuturor celor ce au gasit sau se afla in cautarea adevarului.

Magul Din Carpati

        Aceasta se vrea a fi povestea unui om pe care l-am cunoscut in cel mai crunt moment al vietii mele. Personaj enigmatic, sosit parca din negura veacurilor, el a intrat in viata mea si mi-a adus o raza de speranta, de lumina. El m-a facut sa inteleg ca dincolo de fiinta umana muritoare, se ascunde ceva, mult mai amplu si mai profund, un ceva care nu poate fi inteles cu mintea si nici cuprins cu sufletul.

        Poate ca pentru multi dintre voi el nici nu exista, s-ar putea sa nu il intalniti niciodata, poate nici nu vreti sa il cunoasteti, insa el este aici, acum, a venit pentru noi. El s-a nascut om, insa a luptat sa isi depaseasca propria umanitate, s-a nascut muritor, insa a devenit etern. Acum este mai presus de moarte, deoarece a inteles-o si a gasit calea de a o supune. El este pastratorul cheilor alchimiei, a transmutatiilor, a pietrei filozofale. El are puterea de a transcende spatiul si timpul, de a urni muntii din loc, este aici si pretutindeni, este maret, dar totusi atat de modest. Numele lui este Cristofor. Acesta este omul despre care as vrea sa va vorbesc, insa nu stiu de unde vine si nici incotro se duce, nu stiu unde s-a nascut si nici cati ani are. Pare batran ca timpul si totusi atat de tanar. Fiindca viata lui este o enigma si pentru mine, am sa va spun povestea mea, asa cum s-a intamplat in realitate.

Magul din Carpati
Poze secrete.
Poze secrete

Poze secrete
    Aceste poze sunt cat se poate de reale.

    Aceste fotografii incearca sa prezinte dovezi care sa ateste o parte a celor mai socante teorii ale conspiratiei: baze extraterestre pe Luna, existenta uriasilor, formatiuni extraterestre pe Terra, Atlantida sau scopul adevarat al piramidelor.

    Autenticitatea acestor poze este destul de greu de stabilit - cel mai probabil ele au fost realizate cu ajutorul unui program de prelucrat imagini , sau NU ? !
Poze secrete
Cel mai vast experiment biologic  !  !  !
Experiment biologic

“ Expunerea voluntara a creierului la microundele provenite de la telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic uman din toate timpurile “
         A declarat reputatul profesor Leif Salford, sef de cercetare la Universitatea Lund din Suedia. Iar conform unei statistici furnizate de NeurologyChannel.com, “ tumorile maligne ale creierului reprezinta cea de-a doua cauza a mortii copiilor ( sub 15 ani ) si tinerilor adulti ( sub 34 ani ) “ . In Australia, ele reprezinta chiar prima cauza. Expertii sugereaza o conexiune a acestor rezultate cu cresterea expunerii la radiatiile generate prin folosirea telefoanelor mobile.

Experiment biologic
Masa Rotunda    Centrul de comanda
Centrul de comanda

       Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

                     Centrul de comanda

Masa Rotunda, creatia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes, este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: ” Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege.“

Masa Rotunda
Secrete Google !
Secrete Google

Locuri secrete pe Google Earth
           Diferite locatii secrete sau mai putin secrete care se pot vedea pe Google Earth.

 

Secrete Google
In campia de la Nazca.

In campia de la Nazca exista un aerodrom de acum 3.000 de ani

     Mayasii cunosteau roata, dar n-au folosit-o niciodata. Incasii n-o cunosteau. Totusi, si unii si altii au construit drumuri de piatra, o retea complexa de sosele, largi si perfect rectilinii, functionale de mai bine de 3.000 de ani. Faimoasele Freeway-uri din SUA nu rezista fara reparatii capitale mai mult de 5 ani. Destinatia desenelor din campia Nazca nu a fost gasita inca.

Vezi pagina :

Energie gratis.    Nikola TESLA
Energie gratis      Nikola Tesla considera cercetarea diferitelor intrebari ridicate de catre stiinta drept cea mai nobila metoda de imbunatatire a conditiei umane cu ajutorul principiilor stiintei si progresului industrial si una care sa fie compatibila cu natura. Insa multe dintre inventiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii in sensul eliberarii noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care detin puterea in aceasta lume si cred ca asta a fost motivul principal al .....
Nikola Tesla

Pagina :    1.    2.    3.


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Photoshop
teme site
Scoala de soferi Bucuresti
Link
    Bancnote Cuba
Diverse
Filmulete haioase