Conspiratii,Secrete,Paranormal.
Columb nu a fost primul in America !
Columb

In Palatul Topkapi din Turcia au fost descoperite in anul 1929 hartile secrete de navigatie ce apartinusera lui Piri Reis, comandant suprem al marinei otomane in sec XV.

Pe aceste harti figureaza coastele Americii de Nord si de Sud, precum si Antarctica cu lanturile de munti descoperite în 1952. Cele doua Americi sant reprezentate cu toate amanuntele geografice: lacuri, fluvii, vulcani, platouri. Cristofor Columb a acostat pe tarmul noului continent abia în 1492. Autenticitatea hartilor este incontestabila. Hartile lui Piri Reis prezentau contururile continentului sud-american mai alungite...

Vezi pagina :
Ce este aurul monoatomic

      Ce este aurul monoatomic

Aurul monoatomic

     Elementele monoatomice nu sunt decat elemente care sunt izolate chimic, de ex in loc de 60 de atomi de Carbon avem 34 de atomi de Silicon tinuti impreuna in ceva numit Buckministerfullerene ( o molecula sferica . . . google it ).

     Semnificatia sta in faptul ca atunci cand un singur element metal progreseaza de la starea metalica la starea monoatomica, el trece printr-o serie de stari diferite . . .

  

Vezi pagina :

Distrugerea spiralei ADN

      Distrugerea celor 10 spirale ADN

     Distrugerea celor 10 spirale ADN previn o fiinta umana de a si le activa si previn accesul ei la constiinta spirituala si la abilitatile telepatice. Activarea a mai mult de 2 spirale ADN este se pare necesara pentru a iesi in forma fizica in a 4 a dimensiune. . . .

Vezi pagina :
Aur monoatomic rearanjeaza ADN-ul

      Aur monoatomic rearanjeaza ADN-ul

Aurul monoatomic

     Au fost facute mai multe studii legate de efectele "nano aurului" asupra ADN-ului. Ormus a obtinut popularitate in asocierea cu "aurul monoatomic" , care de fapt ar putea sa nu fie monoatomic dar sa fie o inlantuire de mai multe particule de aur ( sau nano aur asa cum este desemnat de literatura stiintifica ). In cateva din studiile prezentate mai jos veti vedea ca proprietatile nanoaurului ar putea sa nu fie atat de benefice pe cum se crede.

         Aici este un studiu care explica cum nano gold se ataseaza structurii ADN . . .

Vezi pagina :
Murphy. Legi Generale !
Murphy

Daca te simti bine, nu fi ingrijorat, va trece.

           Daca ceva poate sa mearga prost, va merge.
   Daca mai multe lucruri pot merge prost, vor merge in cea mai defavorabila secventa.
   Probabilitatea de aparitie a unui eveniment este invers proportionala cu dezirabilitatea lui.

Vezi pagina :
Concentratia de alcool in sange.     Calculator
Alcool in sange              Calculeaza continutului de alcool din sange
    - Cate Kg ai ?     - Cat timp a trecut de cand ai inceput sa bei ?     - Ce ai baut ?     - Calculeaza .        Din calcule pe care numai chimistii le pricep, relatia intre alcoolemia in sange "AS" si alcoolemia in respiratie "AR" este AS (miimi) = 2.1 AR mg/l Fiolele sau aparatele alcool test au indicat vizibil unitatile de masura si in unele cazuri se pot comuta din procente sau miimi in mg/l dupa necesitati sau legislatia fiecarei tari. In Romania, noua lege a circulatiei Rutiere a coborat limita de la 1 la mie la 0,8 la mie ...
Vezi pagina :
Semne de imbatranire.
                  Dormi separat de dintii tai.
1. Incerci sa-ti indrepti incretiturile de pe ciorapi, dar constati ca nici nu ai ciorapi pe tine.
2. Dimineata, cand te trezesti, arati exact ca poza ta din buletin....
Vezi pagina :
Pietrele cu instructiuni din Georgia, SUA.

      Pietrele cu instructiuni din Georgia, SUA.

Stonehenge din America, monumentul comandat de R.C. Christian

     In iunie 1979, un personaj foarte misterios, care s-a prezentat cu numele de imprumut, R.C. Christian, a intrat in sediul unei companii de prelucrare a granitului din Elbert County, Georgia, si a solicitat instalarea unui monument neobisnuit de masiv si complex, din piatra de granit, "in numele unui mic grup de americani credinciosi", cum a explicat el.

     Poreclit drept "Stonehenge din America", monumentul comandat (si platit) de R.C. Christian consta din patru obeliscuri din granit, de cate 20 de tone si 5 metri inaltime, aranjate intr-o forma stelara pentru a putea sustine o lespede de 11 430 de kilograme. Toate sunt aranjate pentru a constitui un ceas complex, calendar si busola, care se folosesc de evolutia solara pe bolta cerului, realizand un efect foarte precis de "raza laser" in centrul monumentului, la o anumita ora de la amiaza.

Vezi pagina :
Centura Fotonica !
Centura Fotonica

Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor.

            Ea consta din multe benzi fotonice, emanind din centrul Galaxiei, si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Deci Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita.

Vezi pagina :
EPOCA DE AUR Dimensiunea a 7-a

      EPOCA DE AUR Dimensiunea a 7-a

Epoca de aur


            Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a 7-a , ca sa activeze in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata In aceasta " Epoca de Aur " in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Ascensiune spre Lumina va fi cunoscuta de toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.

Vezi pagina :
ANUL 2012   &   EXPERIMENTE IN TIMP.
ANUL 2012 SI SCHIMBARILE MAJORE PRIN CARE TRECEM.
           Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica.
  EXPERIMENTE IN TIMP
            Timpul a fost unul dintre obiectele de cercetare stiintifica cel mai putin studiat. In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala...
  ACESTEA SINT VREMURI EXTREM DE IMPORTANTE
           Anul 2005 este destinat sa fie anul unor schimbari si purificari fara precedent. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut ...
  SFARSITUL LUMII
            Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers ...
Diverse :

Codex Alimentarius      Moarte cu lingurita.
Codex Alimentar

Ati auzit vreodata de Codex Alimentarius ?

            Daca nu, sa nu fiti surprinsi. Este unul din cele mai bine pastrate “ secrete deschise “ ale guvernantilor din umbra. Este planificat sa intre in vigoare la 31 decembrie 2009 si s-ar putea sa fie cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, asa cum lumea nu a mai vazut. Codex Alimentarius va seta standardele de siguranta alimentara, regulile si reglementarile in vigoare in peste 160 de tari, adica 97% din populatia lumii.

Vezi pagina :
INITIUM      Moarte lenta dar sigura.
Codex Alimentarius

Un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat.

            Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Incepand cu iulie 2005, directivele ...

Vezi pagina :

Pagina :    1.    2.     3.


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Photoshop
teme site
Scoala de soferi Bucuresti
Link
    Bancnote Cuba
Diverse
Filmulete haioase