Centrul de comanda   ILLUMINATI
Masa Rotunda

4. Nivelul 4 - Centrul de comanda

Centrul de comanda
Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:

- Comisia Trilaterala,

- Consiliul Relatiilor Externe (CFR),

- Grupul Bilderberg,

- Clubul de la Roma,

- Organizatia Natiunilor Unite

- Institutul Regal pentru Afaceri Internationale       Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

Masa Rotunda, creatia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes, este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: ” Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege.“

1. Comisia Trilaterala este o ” asociatie particulara“ infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a ” intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic“. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti etc. - in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010, intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceasta Comisie. (n.a. Intre timp inregistrarea Antena 3 a fost stearsa de pe site-ul lor, insa puteti vedea un fragment din ea in clipul Noua Ordine Mondiala - Declaratii fatise):

2. Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleza Council on Foreign Relations) a fost fondata in 1921 si este o organizatie americana non-profit nepartizana, specializata in politica externa a Statelor Unite si afaceri internationale. ” Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea ” Elita puterii“ - un grup de barbati, cu interese si conceptii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din pozitii intangibile, situate in spatele scenei“, declara Charles Kraft, membru CFR si al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg este o organizatie cu agenda globalista, ce include lideri politici din lumea occidentala, oameni de afaceri si academicieni. Reuniunile au loc anual, incepand din 1954. Fondatorii grupului au fost magnatii David Rockefeller si familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist si se reuneste anual pentru a promova o apropiere intre Europa si Statele Unite ale Americii. Organizatia are o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita.

Din cauza caracterului secret al intalnirilor si a refuzului de a emite comunicate de presa, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagina de internet si nicio intalnire nu este inregistrata.

Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalitati politice, culturale, economice, universitare, ce se intrunesc in fiecare an in luna mai, alternativ in Europa si America, in aproape 50 de tari.

4. Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de catre Aurelio Peccei, om de stiinta si afacerist italian si Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala la http://www.clubofrome.org/?p=324 ).

5. Organizatia Natiunilor Unite reprezinta calul troian al guvernului mondial in pregatire si are in subordine o vasta retea de organizatii care se pretind in slujba popoarelor, dar care nu reprezinta decat o acoperire a unei manipulari grotesti, legata - printre altele - de tarile in curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrala si de Sud. Din reteaua ONU face parte si Organizatia Mondiala a Sanatatii, o filiala aflata in proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elvetian. Ori de cate ori aceasta organizatie avertizeaza lumea ca se va produce o epidemie, cei care o controleaza, corporatiile farmaceutice, asigura vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei - reactie - solutie, desi vaccinurile provoaca mari probleme de sanatate, afectand bunastarea fizica si psihica a miliarde de oameni.

6. Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de Chatham House, este unul dintre cele mai importante cluburi de reflectie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupand locul intai in clasamentul ” Non-US Think Tank“ al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internationale, Securitate, Sanatate. Una din regulile clubului este ca membrii trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile. Consiliul Relatiilor Externe si Comisia Trilaterala controleaza aproape suta la suta opinia publica. Toate marile cotidiene, agentiile de stiri si principalele canale de televiziune, ale caror stiri si emisiuni sunt urmarite de opinia publica au in pozitii de conducere membrii acestor organizatii.

Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub- familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.

Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 - Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului ? ” Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara“ este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.

6. Nivelul 6 - Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.

Astazi insa, desi ni se spune ca traim in lumea tuturor libertatilor, a drepturilor si a democratiei, ele ne sunt confiscate in numele unor stranii rationamente sau inselatorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.

Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de a-i scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului. Prin reglementarile orchestrate de astfel de companii la nivel mondial in materie de calitate si siguranta a hranei, prin impunerea unor asa-zisi parametri stiintifici dupa care producatorii trebuie sa se ghideze, nu se urmareste altceva decat distrugerea micilor producatori. Iar aceasta, in favoarea marilor producatori de hrana multa si proasta! Vestitul Codex Alimentarius reprezinta chintesenta acestui sistem, la implementarea caruia au lucrat zeci de ani reprezentantii celor mai mari interese politice si financiare.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85% din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 - Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Mass-Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre mass-media.

Rezultatul este o populatie lipsita de energie si de entuziasm, lipsita de putinta de a actiona si de a reactiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfel incat orice banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 - Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi, populatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5, bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI, sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri ” alesi de popor“ nu au practic nicio sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. [...]

Sursa: www.inforomania.org

Inapoi
Cine conduce de fapt lumea ?
Cine conduce de fapt lumea

        Cine conduce de fapt lumea ? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E.? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza ca un guvern alcatuit din familii vechi si noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin.

Vezi pagina :
ANUL 2012   &   EXPERIMENTE IN TIMP.
ANUL 2012 SI SCHIMBARILE MAJORE PRIN CARE TRECEM.
           Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica.
  EXPERIMENTE IN TIMP
            Timpul a fost unul dintre obiectele de cercetare stiintifica cel mai putin studiat. In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala...
  ACESTEA SINT VREMURI EXTREM DE IMPORTANTE
           Anul 2005 este destinat sa fie anul unor schimbari si purificari fara precedent. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut ...
  SFARSITUL LUMII
            Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers ...
Centura fotonica :       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse