ILLUMINATI
Cine conduce de fapt lumea ?

        Cine conduce de fapt lumea ? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E.? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?

Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei ” fabrica“ noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.

Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, REAC?IE, SOLU?IE.

1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creeaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finanteaza toate partile implicate in conflict.

2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REAC ? IE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.

3. In final tot ei vin cu SOLU?IA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati etc. - vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara...). Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL ILUMINATILOR ?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece ” fabrica de bani“ este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume ? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.

De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.

Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:

1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.

2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.

3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.

4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in ” sclavi de tip modern“.

5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.

6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.

7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.

8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat.

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza ca un guvern alcatuit din familii vechi si noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin.
Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document PDF : http://www.autostonny.ro/Diverse/Mistere/cine_conduce_lumea.pdf

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet...SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale.)

Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.

Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil sa coordoneze, sa acumuleze si sa concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.

Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice si diplomatice, birouri stiintifice si tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.

De mentionat faptul ca integrarea europeana si ” cedarea de suveranitate“ a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZA ? ILUMINATII ?    CUM CONTROLEAZA LUMEA ?

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:

Dupa cum se observa, in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul) apare si pe dolarul american.

Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.

Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale. Document PDF

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 - Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot

Foarte Important: Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa ” spargi“ piramida si sa te sustragi controlului ei.

Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.

Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. ?i tine minte: Daca nu faci parte din SOLU?IE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

1. Nivelul 1 - Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei si al Norvegiei, precum si reginele Marii Britaniei, Olandei si Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor. Mai mult decat atat, ultimii regi care au fost inlaturati de la putere prin revolutii in Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria si Grecia, faceau si ei parte din aceeasi familie Windsor, regasindu-se absolut toti in arborele ei genealogic.

Aici poate fi mentionat faptul ca si in SUA, marea majoritate a presedintilor americani alesi ” democratic“ prin vot popular din 1776 si pana in prezent sunt inruditi intre ei. Toti acestia sunt rude de sange si prin urmare se poate afirma ca ei alcatuiesc un fel de ” casa regala“ sau dinastie.

Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 - Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.

David Icke scrie in lucrarea ” Secretul Suprem “ ca aceste 13 familii alcatuiesc ” o rasa de oameni care nu se incruciseaza decat intre ei (cu o linie genealogica aproape continua), un fel de”rasa in interiorul rasei“. Aceasta a fost creata in antichitate, in Orientul Mijlociu si in Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, aceasta rasa si-a extins continuu puterile, acaparand practic intregul glob. [...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile institutiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele si mass-media nu au fost infiltrate de aceasta forta, ci au fost chiar create de ea, de la bun inceput.“

Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):

1. Dinastia Astor

2. Dinastia Bundy

3. Dinastia Collins

4. Dinastia DuPont

5. Dinastia Freeman

6. Dinastia Kennedy

7. Dinastia Li

8. Dinastia Onassis

9. Dinastia Reynolds

10. Dinastia Rockefeller

11. Dinastia Rothschild

12. Dinastia Russell

13. Dinastia Van Duyn

Membrii acestor familii ocupa cele mai inalte pozitii in toate ierarhiile existente, sunt cu totii extrem de bogati si se afla ” deasupra legii“. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodata pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogati oameni din lume. Ceea ce ii intereseaza pe ei nu este nicidecum sa fie cunoscuti, ci doar sa detina bogatiile si controlul planetei, precum si sa isi urmeze planurile de dominare a umanitatii. Mass-media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helu din Mexic cu 74 miliarde de dolari.

De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului.

Familia Rothschild, 500 de trilioane avere!

3. Nivelul 3 - Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice ” sub-familii“.

Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse etc.

Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman, fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:, THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300, dand clic pe : HISTORIES PDF

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet... SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale.)

4. Nivelul 4 - Centrul de comanda

Centrul de comanda
Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:

- Comisia Trilaterala,

- Consiliul Relatiilor Externe (CFR),

- Grupul Bilderberg,

- Clubul de la Roma,

- Organizatia Natiunilor Unite

- Institutul Regal pentru Afaceri InternationaleContinuare : Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

Sursa: www.inforomania.org

Inapoi
Masa Rotunda
Cine conduce de fapt lumea

       Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

Masa Rotunda, creatia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes, este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: ” Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege.“

Vezi pagina :       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse