Influenta pozitiva
Frecvente si vibratie

       “ Sunetul poate schimba structura oricarui obiect / fiinte cu care intra in contact prin schimbarea frecventei vibratiilor acestuia. Implicit el are capacitatea de a modifica frecventa de functionare a mintii. “ In momentul in care ascultam muzica la o anumita frecventa, dupa cateva minute, creierul nostru incepe sa rezoneze automat la acelasi numar de hertzi. E bine sa ai in vedere starea pe care o doresti pentru a-ti alege muzica ce te va ajuta sa ajungi acolo. Mai ales atunci cand vrei sa te relaxezi si sa iti golesti mintea de griji, calcule sau predictii care iti consuma energia inutil.

       Cativa artisti au filmat formele pe care un morman de nisip le-a luat sub influenta sunetului. Ce a iesit, te las sa privesti in continuare:
       Ce le-ar opri pe celulele corpului nostru sa se lase influentate de undele sonore? Mai ales cand e vorba de influenta pozitiva? Hai sa nu ne grabim spre un raspuns. Mai jos sunt cateva exemple in care muzica organizeaza nisipul in structuri geometrice perfecte. (Da, de aici am luat idea lui Tesla de la inceput)

       Exista proceduri medicale folosite pentru inlaturarea tumorilor si a celulelor canceroase care functioneaza pe aceleazi principii pe care functioneaza fenomenul spargerii unui pahar cu o nota muzicala cu care rezoneaza.       Daca tot nu crezi priveste experimentul cu apa:

       Muzica de relaxare:

Melodia de mai jos a fost compusa special pentru un studiu in privinta stresului si a rolului sunetului in dezamorsarea sa. In urma experimentului oamenii de stiinta au concluzionat ca melodia s-ar putea sa fie cea mai relaxanta din lume. Baietii de la Marconi Union au compus-o dupa principii universale sonore eficiente in reducerea stresului, ritmul incetineste pe masura ce te afunzi in patura sonora, armoniile se joaca cu creierul tau si il aseaza in planuri emotionale placute.


Sursa: www.balinessespa.ro
Inapoi
Cine conduce de fapt lumea ?
Cine conduce de fapt lumea

        Cine conduce de fapt lumea ? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E.? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

GUVERNUL MONDIAL PDF

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza ca un guvern alcatuit din familii vechi si noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin.

Vezi pagina :
Reptilianul din Mine !     Aryana Havah.

      Reptilianul din Mine.

      Prezentul si viitorul planetei Terra..... 2012 !

Reptilianul din Mine

    Aryana Havah este autoarea cartii ” Magul din Carpati ”Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului. Cartea ne invita sa pasimantr-o lume aparte , mistica , terifianta , dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la intrebarile care framanta omenirea de milenii : ” Cine suntem? ”, ” De unde venim ? ” si ” ancotro ne ducem ? ”.Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase , iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca , de fapt , toate aceste lucruri se aflau ascunse adancanauntrul nostru , ancatusate , asteptand parca ......PDF

Vezi pagina :
Masa Rotunda    Centrul de comanda
Centrul de comanda

       Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

                     Centrul de comanda

Masa Rotunda, creatia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes, este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: ” Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege” .

Vezi pagina :
Energie gratis    Nikola TESLA
Energie gratis      Nikola Tesla considera cercetarea diferitelor intrebari ridicate de catre stiinta drept cea mai nobila metoda de imbunatatire a conditiei umane cu ajutorul principiilor stiintei si progresului industrial si una care sa fie compatibila cu natura. Insa multe dintre inventiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii in sensul eliberarii noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care detin puterea in aceasta lume si cred ca asta a fost motivul principal al .....
Nikola Tesla
O carte socanta !   David Icke.
      Cel mai mare secret.
Transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe planeta Pamant.
           O carte socanta si exploziva semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke in aceasta carte, prin care demonstreaza in detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata. PDF
Vezi pagina :       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
teme site
Link
Diverse