Moarte lenta dar sigura.
INITIUM .    Moarte cu lingurita   ! ! !

Moarte lenta dar sigura.     INITIUM produs toxic criminal.

    Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, ne informeaza ca un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Daca ingurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodata din organism Gheorghe Mencinicopschi merge pana acolo incat spune ca pentru a putea sa-ti faci seara un ceai de tei va trebui sa iei reteta de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piata nu vor mai ramane decat foarte putine.

aditivi alimentari        Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
Incepand cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.

Iata in ce constau acestea:

»     Se intentioneaza eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite cu 28 de produsi de sinteza farmaceutica ( prin urmare toxici ), care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Magazinele noastre de produse naturiste si suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care exista pe lista Codex-ului.
Tot ceea ce nu este pe lista (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.) , vor   deveni ilegale. Adica, daca le folosesti, te duci la inchisoare.
Medicina naturista (acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc.) va fi progresiv si insidios interzisa.

»     Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu asa numita agricultura bio. In anul 2001, 12 substante chimice, despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie sa fie iradiate. Acum nu avem decat sa mancam rosii cu INITIUM, sa asteptam sa vedem daca murim ca sa stie UE daca fungicidul nemtilor este sau nu toxic.


INITIUM este un produs toxic criminal

   Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a carui structura chimica o puteti consulta Aici si Aici aflam ca produsul este toxic pentru organismul uman , este carcinogen, reproductiv si dezvolta toxicitate, neurotoxicitate, si toxicitate acuta.
Puteti consulta Aici fisa de evaluare a acestei substante ( in Marea Britanie ).

   Faptul ca nu s-au facut publice date concrete cu privire la efectele acestei substante asupra organismului uman, asa cum ar fi fost normal sa existe in orice raport de cercetare si evaluare, este foarte ingrijorator. Aceste date exista, cu siguranta, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se afla in spatele implementarii criminalului Codex Alimentarius, este, In fond, acela de a decima populatia globului.
   Avand acest obiectiv, publicarea informatiilor complete despre consecintele pe INITIUM le-ar putea avea asupra sanatatii oamenilor ar contraveni scopului pe care si l-au propus. Pe de alta parte, in felul acesta nimeni nu poate fi facut responsabil de efectele grave care ar putea sa apara mai tarziu la oameni in urma consumarii alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

   Este foarte dubios faptul ca raportul de evaluare pe care se bazeaza concluziile Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ( EFSA ), NU fusese analizat in mod independent si de alti cercetatori - asa cum o cer normele - la momentul la care acestia au tras concluziile si au dat recomandarea. Acest lucru este mentionat chiar In raportul respectiv:

   Deoarece raportul de evaluare nu a fost inca analizat si de alti cercetatori, concluziile la care s-a ajuns in urma rezultatelor obtinute trebuie sa fie considerate provizorii si vor putea fi reconsiderate o data cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.

   Deci, din datele oficiale existente la ora actuala nu reiese decat ca exista aceasta substanta si ca ea va fi testata in Romania. In rest, trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei de la EFSA ca substanta este inofensiva pentru corpul uman. Dar nu exista dovezi clare pentru aceasta.

   Modalitatea extrem de facila si totodata criminala prin care s-au facut aceste recomandari, pentru introducerea acestei substante in circuitul alimentar fara existenta unor studii si evaluari riguroase prealabile, este la fel de “ stiintifica “ precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin il mai poti refuza... inca. Dar cum te feresti de astfel de experimente criminale, in conditiile in care legea cu privire la utilizarea acestei substante nu impune avertizarea consumatorilor...

Enervin si Zampro - moarte cu lingurita


        Romania este prima tara din lume ce autorizeaza utilizarea fungicidelor pe baza de INITIUM, care, potrivit companiei germane BASF, vor facilita cultivatorilor de vita de vie obtinerea mai rapida a unei productii de calitate inalta. Compania germana a indicat ca in afara de produsul continand INITIUM pentru struguri, care va fi disponibil in Romania din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizata si folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de INITIUM pentru culturi speciale de cartofi, rosii, castraveti si ceapa.

          Produsele extrem de toxice pe baza de INITIUM ( despre care compania sustine insa ca ar avea un grad redus de toxicitate ) se vor adauga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri.
Alaturi de Enervin, Cabrio Top urmeaza sa devina un produs important in domeniul protectiei strugurilor din Romania. Totodata, produsele pe baza de INITIUM urmeaza sa fie omologate in Olanda si Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010, dupa care vor urma si alte tari europene. Asadar, planul criminal de ucidere in masa a populatiei planetare cu INITIUM se intentioneaza a fi demarat chiar in Romania.

In  rezumat: perspective sumbre

» in 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor cauzate de substantele toxice introduse in alimentatie
» directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si a vitaminelor
» animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
» cine va folosi produse naturale va face inchisoare
» usturoiul, menta si alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
» medicina naturista si medicinile alternative vor fi eliminate treptat
» produsele alimentare BIO vor fi interzise

Experimentul Codex Alimentarius :

     Incepe cu Romania !      Semnati petitia impotriva acestuia! 
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea Codexului, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.      Acesta porneste de la principiul ca Tera nu mai poate hrani pe toata lumea in mod natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Aceasta masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de manipulat.

   Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura produse pe baza de INITIUM, furnizate de compania germana BASF si care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca “ beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata de obtinere a recoltei. “

   Conform cercetatorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. Asa cum INITIUM ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce si la marirea tumorilor maligne.

   In 4 decembrie 2008 se anunta ca primele tari care vor testa noul produs INITIUM vor fi tarile din America de Sud. Europa era programata pentru 2011 ! Si totusi Romania este cea care introduce in premiera mondiala acest produs ? De ce ? Probabil pentru ca tarile din America de Sud au refuzat sa isi transforme cetatenii in cobai ! ? De ce s-a oferit Romania sa faca aceste teste ? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment in Romania ? Cine a hotarat sa transforme poporul roman in cobai, fara a-i cere parerea ? Daca acest experiment va avea loc, romanii vor fi pur si simplu otraviti treptat, in masa.

    

Daca esti impotriva introducerii acestei substante in Romania,
Semneaza aici petitia on-line:

     Senatorul Iulian Urban a trimis o scrisoare catre Ministerul Sanatatii, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si catre Ministerul Agriculturii, in care cere explicatii cu privire la motivul pentru care Romania este prima tara care a fost dispusa sa-si sacrifice cetatenii, folosindu-i pe post de cobai in testarea acestor substante toxice.

      

Sursa: www.farmacianaturii.ro


Inapoi
Codex Alimentarius      Moarte cu lingurita.
Codex Alimentar

Ati auzit vreodata de Codex Alimentarius ?

            Daca nu, sa nu fiti surprinsi. Este unul din cele mai bine pastrate “ secrete deschise “ ale guvernantilor din umbra. Este planificat sa intre in vigoare la 31 decembrie 2009 si s-ar putea sa fie cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, asa cum lumea nu a mai vazut. Codex Alimentarius va seta standardele de siguranta alimentara, regulile si reglementarile in vigoare in peste 160 de tari, adica 97% din populatia lumii.

Vezi pagina :
Telefoanele mobile    Experiment biologic
Experiment biologic

        Telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic
            “ Expunerea voluntara a creierului la microundele provenite de la telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic uman din toate timpurile “ , a declarat reputatul profesor Leif Salford, sef de cercetare la Universitatea Lund din Suedia. Iar conform unei statistici furnizate de NeurologyChannel.com, “ tumorile maligne ale creierului reprezinta cea de-a doua cauza a mortii copiilor ( sub 15 ani ) si tinerilor adulti ( sub 34 ani ) “ . In Australia, ele reprezinta chiar prima cauza. Expertii sugereaza o conexiune a acestor rezultate cu cresterea expunerii la radiatiile generate prin folosirea telefoanelor mobile.

Vezi articol
Viitor cu cap de mort !     Radu Cinamar.

      Viitor cu cap de mort.

Capitolul l IN VIZORUL SECURITATII STATULUI
Capitolul 2 DEPARTAMENTUL ZERO
Capitolul 3 PRIMA CONFRUNTARE: RAUL DIN ADANCURI
Capitolul 4 A DOUA CONFRUNTARE: INFORMATIA ESENTIALA
Capitolul 5 MAREA DESCOPERIRE

Vezi pagina :
Reptilianul din Mine !     Aryana Havah.

      Reptilianul din Mine.

      Prezentul si viitorul planetei Terra..... 2012 !

    Aryana Havah este autoarea cartii ” Magul din Carpati ”Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului. Cartea ne invita sa pasimantr-o lume aparte , mistica , terifianta , dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la intrebarile care framanta omenirea de milenii : ” Cine suntem? ”, ” De unde venim ? ” si ” ancotro ne ducem ? ”.Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase , iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca , de fapt , toate aceste lucruri se aflau ascunse adancanauntrul nostru , ancatusate , asteptand parca ......PDF

Vezi pagina :       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse