In cautarea adevarului    Aryana Havah
Magul din Carpati !     Aryana Havah.

      Cristofor - Magul din Carpati.

Aceasta carte este dedicata tuturor celor ce au gasit sau se afla in cautarea adevarului.

Magul Din Carpati

        Aceasta se vrea a fi povestea unui om pe care l-am cunoscut in cel mai crunt moment al vietii mele. Personaj enigmatic, sosit parca din negura veacurilor, el a intrat in viata mea si mi-a adus o raza de speranta, de lumina. El m-a facut sa inteleg ca dincolo de fiinta umana muritoare, se ascunde ceva, mult mai amplu si mai profund, un ceva care nu poate fi inteles cu mintea si nici cuprins cu sufletul.

        Poate ca pentru multi dintre voi el nici nu exista, s-ar putea sa nu il intalniti niciodata, poate nici nu vreti sa il cunoasteti, insa el este aici, acum, a venit pentru noi. El s-a nascut om, insa a luptat sa isi depaseasca propria umanitate, s-a nascut muritor, insa a devenit etern. Acum este mai presus de moarte, deoarece a inteles-o si a gasit calea de a o supune. El este pastratorul cheilor alchimiei, a transmutatiilor, a pietrei filozofale. El are puterea de a transcende spatiul si timpul, de a urni muntii din loc, este aici si pretutindeni, este maret, dar totusi atat de modest. Numele lui este Cristofor. Acesta este omul despre care as vrea sa va vorbesc, insa nu stiu de unde vine si nici incotro se duce, nu stiu unde s-a nascut si nici cati ani are. Pare batran ca timpul si totusi atat de tanar. Fiindca viata lui este o enigma si pentru mine, am sa va spun povestea mea, asa cum s-a intamplat in realitate.

        Voua, cititorilor, va doresc sa-1 intalniti pe propriul vostru Cristofor, sau macar sa-l constientizati pe Cristofor, cel din inimile voastre si astfel sa deveniti mai buni, mai ingaduitori, sa intelegeti ca viata are multe fatete si ca noi am trait multe dintre acestea. Fie ca voi sa gasiti si sa scoateti la lumina piatra filozofala, care sta ascunsa in sufletele voastre.

        Sunt frustrat. Sunt atat de frustrat incat imi vine sa vars. Este o senzatie ciudata pe care am mai incercat-o in preajma examenelor. Este acea senzatie de neputinta, de gol, ca atunci cand simti pericolul, dar nu il poti localiza. Ma gandesc ca aceasta este soarta mea, asa imi este scris sa mor. imi aduc aminte de cuvintele bunicii mele: " Poti da copilului orice, numai noroc nu! " Este adevarat ca am avut intotdeauna tot ceea ce mi-am dorit. Am intins mana si am luat sau mi-a fost pus la picioare. Toate micile mele succese au fost extrapolate si transformate in imense triumfuri.

Aryana Havah    » » »    Download pdf        
Inapoi :
O carte socanta !     David Icke.

      Cel mai mare secret.

      Transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe planeta Pamant.

O carte socanta si exploziva semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke in aceasta carte, prin care demonstreaza in detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata. David Icke ne explica pe larg de ce ne aflam astazi in fata transformarii incredibile ...     PDF.

Vezi pagina :
Reptilianul din Mine !     Aryana Havah.

      Reptilianul din Mine.

      Prezentul si viitorul planetei Terra..... 2012 !

INUAKI

    Aryana Havah este autoarea cartii ” Magul din Carpati ”Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului. Cartea ne invita sa pasimantr-o lume aparte , mistica , terifianta , dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la intrebarile care framanta omenirea de milenii : ” Cine suntem? ”, ” De unde venim ? ” si ” ancotro ne ducem ? ”.Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase , iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca , de fapt , toate aceste lucruri se aflau ascunse adancanauntrul nostru , ancatusate , asteptand parca ......

Vezi pagina :
Viitor cu cap de mort !     Radu Cinamar.

      Viitor cu cap de mort. PDF

Capitolul l IN VIZORUL SECURITATII STATULUI
Capitolul 2 DEPARTAMENTUL ZERO
Capitolul 3 PRIMA CONFRUNTARE: RAUL DIN ADANCURI
Capitolul 4 A DOUA CONFRUNTARE: INFORMATIA ESENTIALA
Capitolul 5 MAREA DESCOPERIRE
Vezi pagina :
Poze secrete.
Poze secrte

Poze secrete
    Aceste poze sunt cat se poate de reale.

    Aceste fotografii incearca sa prezinte dovezi care sa ateste o parte a celor mai socante teorii ale conspiratiei: baze extraterestre pe Luna, existenta uriasilor, formatiuni extraterestre pe Terra, Atlantida sau scopul adevarat al piramidelor.

    Autenticitatea acestor poze este destul de greu de stabilit - cel mai probabil ele au fost realizate cu ajutorul unui program de prelucrat imagini , sau NU ?!

Vezi pagina :
Cel mai vast experiment biologic. !
Undele magnetice

“ Expunerea voluntara a creierului la microundele provenite de la telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic uman din toate timpurile “
         A declarat reputatul profesor Leif Salford, sef de cercetare la Universitatea Lund din Suedia. Iar conform unei statistici furnizate de NeurologyChannel.com, “ tumorile maligne ale creierului reprezinta cea de-a doua cauza a mortii copiilor ( sub 15 ani ) si tinerilor adulti ( sub 34 ani ) “ . In Australia, ele reprezinta chiar prima cauza. Expertii sugereaza o conexiune a acestor rezultate cu cresterea expunerii la radiatiile generate prin folosirea telefoanelor mobile.

Vezi pagina :
Secrete Google !
Secrete Google

Locuri secrete pe Google Earth
           Diferite locatii secrete sau mai putin secrete care se pot vedea pe Google Earth.

 

Vezi pagina :
In campia de la Nazca.

In campia de la Nazca exista un aerodrom de acum 3.000 de ani

     Mayasii cunosteau roata, dar n-au folosit-o niciodata. Incasii n-o cunosteau. Totusi, si unii si altii au construit drumuri de piatra, o retea complexa de sosele, largi si perfect rectilinii, functionale de mai bine de 3.000 de ani. Faimoasele Freeway-uri din SUA nu rezista fara reparatii capitale mai mult de 5 ani. Destinatia desenelor din campia Nazca nu a fost gasita inca.

Vezi pagina :
Energie gratis.    Nikola TESLA
Energie gratis     Nikola Tesla considera cercetarea diferitelor intrebari ridicate de catre stiinta drept cea mai nobila metoda de imbunatatire a conditiei umane cu ajutorul principiilor stiintei si progresului industrial si una care sa fie compatibila cu natura. Insa multe dintre inventiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii in sensul eliberarii noastre de monopolul companiilor energetice. Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care detin puterea in aceasta lume si cred ca asta a fost motivul principal al denigrarii numelui sau.
Nikola Tesla
ANUL 2012   &   EXPERIMENTE IN TIMP.
ANUL 2012 SI SCHIMBARILE MAJORE PRIN CARE TRECEM.
           Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica.
  EXPERIMENTE IN TIMP
            Timpul a fost unul dintre obiectele de cercetare stiintifica cel mai putin studiat. In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala...
  ACESTEA SINT VREMURI EXTREM DE IMPORTANTE
           Anul 2005 este destinat sa fie anul unor schimbari si purificari fara precedent. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut ...
  SFARSITUL LUMII
            Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers ...
Centura fotonica :
INITIUM      Moarte lenta dar sigura.
Codex Alimentarius

Un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat.

            Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Incepand cu iulie 2005, directivele ...

Vezi pagina :


       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse