Campia de la Nazca
Obiectul de la Aiud

In anul 1974,
     la doi km de Aiud, au fost dezgropate trei obiecte. Doua dintre ele erau oase fosilizate de mastodonti, fapturi disparute de peste un milion de ani. Al treilea a starnit multa bataie de cap specialistilor. Obiectul metalic de cca. 20 cm are o forma de ciocan in care sant executate doua gauri de forma cilindrica, de diametre diferite, asezate perpendicular. In partea inferioara a gaurii de diametru mai mare se poate observa o camera de forma ovala - probabil lacasul unei axe cu capul rotunjit. Analizele au stabilit ca materialul este un aliaj alcatuit din 12 elemente, din care 89 % reprezinta aluminiu. Un inginer aeronautic crede ca obiectul provine de la un obiect zburator de marime mica si ar fi putut constitui o talpa de aterizare a acestuia. UFO-logul Michael Hesemann a cercetat acest obiect in anul 1994. Dar se pare ca este cu totul altul decat cel descris si schitat in 1992 de catre Florin Gheorghita in revista ” Ancient Skies ”. In schita nu sant prezentate terminatiile de la partea mai groasa a obiectului, care ar demonstra folosirea sa ca ciocan.

Inapoi
Electricitate in piramide

O fresca egipteana
     prezinta o adevarata enigma pentru arheologi. Multa vreme obiectele pe care le manipuleaza cele doua personaje au fost considerate obiecte de cult. Ele se aseamana izbitor cu doua becuri cu filament, sustinute de izolatori pentru tensiuni inalte. Becurile sant legate prin cabluri cu mai multe fire de o cutie care seamana cu un comutator. Corpurile de iluminat este posibil sa fi fost utilizate la constructia galeriilor din interiorul piramidelor. Daca s-ar fi folosit torte cu seu animal pe pereti s-ar fi gasit urme de fum. In timpul ceremoniilor religioase, preotii egipteni realizau adevarate spectacole de sunet si lumina, inspaimantand martorii oculari: fulgere orbitoare coborau din tavan, pacatosii cadeau electrocutati si ofrandele erau carbonizate cu fascicule luminoase.

Inapoi
In campia de la Nazca

In campia de la Nazca exista un aerodrom de acum 3.000 de ani
     Mayasii cunosteau roata, dar n-au folosit-o niciodata. Incasii n-o cunosteau. Totusi, si unii si altii au construit drumuri de piatra, o retea complexa de sosele, largi si perfect rectilinii, functionale de mai bine de 3.000 de ani. Faimoasele Freeway-uri din SUA nu rezista fara reparatii capitale mai mult de 5 ani. Destinatia desenelor din campia Nazca nu a fost gasita inca, Erich von Daniken crede ca pista lunga de 60 de km, vazuta din avion, i-a sugerat ideea unui aerodrom. Desenele uriase ar fi reprezentat un sistem de coordonate pentru aterizarea navelor aeriene.Inapoi
Ciudatenii ale istoriei

     Istoria cunoaste multe momente ciudate, neverosimile, imorale sau chiar imposibile, care totusi au avut loc. Unele se cunosc, peste altele s-a trecut cu discretie, iar multe au fost cu buna stiinta ascunse.      O lista completa ar fi greu de intocmit, obositor de citit, dar un extras partial nu strica, pentru cine este amator de curiozitati - noteaza Infoniac. Merita rememorate cateva:

   1. Charles Darwin a fost casatorit legal cu o verisoara a sa.
   2. John Kennedy si cunoscutii scriitori Anthony Burgess, Aldous Huxley si CS Lewis au murit in aceeasi zi.
   3. In Roma antica, erau oficial admise casatoriile intre homosexuali. Insusi imparatul Nero a fost de cel putin doua ori casatorit cu barbati.
   4. Cel mai lung razboi din istorie n-a fost asa zisul "razboi de o suta de ani". A fost razboiul dintre Tarile de Jos si Insulele Scilly, care a durat oficial intre 1651 si 1986.
   5. Nepotul lui Adolf Hitler, William Hitler, a emigrat in SUA in 1939 si a luptat impotriva unchiului sau.
   6. Thomas Paine, primul post-revolutionar francez ales in parlament, nu cunostea limba franceza.
   7. Domnitorul Carol, cand a sosit in Romania, fiind declarat domn, nu cunostea limba romana, dar a invatat-o intr-un timp record.
   8. Inventatorul batistei a fost regele Richard al II-lea. Imediat ce s-a observat ca foloseste o bucata de panza pentru toaleta nasului si a fetei, intreaga nobilime de la curte a inceput sa procedeze la fel.
   9. Peste 65% dintre figurinele antice descoperite pana in prezent nu se stie ce reprezinta si in ce scop au fost facute.
   10. Parlamentul din Islanda a fost fondat in anul 930, fiind astfel cel mai vechi parlament din istorie.
   11. Noua Zeelanda a fost prima tara din lume care a acordat femeilor dreptul de vot, in anul 1895.
   12. Ratificarea amendamentului 27 la constitutia SUA a durat mai bine de 202 ani, respectiv din 1789, cand a fost propus, pana in anul 1992, cand a fost aprobat.
   13. Rosiile (tomate) au fost considerate multa vreme ca fiind otravitoare. Ele erau cultivate doar ca plante ornamentale. Adevarul este ca numai frunzele si tulpinile sunt toxice, dar nici acestea nu dauneaza, consumate in cantitati foarte mici. Multa vreme, lumea s-a abtinut sa manance tomate.
   14. In antichitate, egiptenii foloseau lespezi de piatra ca perne.
   15. Ochelarii sunt inventati de circa 700 de ani.
   16. Suveranul urcat pe tron la cea mai frageda varsta a fost Henric al VI-lea al Angliei, devenit rege pe cand avea 269 de zile, la 31 august 1422. Atunci a murit tatal sau, Henric al V-lea.
   17. Initial, Einstein nu a fost primit ca student la Politehnica din Zurich.
   18. Ateul Lenin a fost casatorit religios cu sotia sa Nadejda Krupskaia, la insistentele acesteia.
   19. Iosif Stalin, cand s-a certat cu prima sotie, n-a divortat. A ucis-o.
   20. Hitler s-a casatorit chiar in ziua in care s-a sinucis.
   21. Pe lista tarilor unde au avut loc cele mai inexplicabile cazuri de malpraxis din lume apare, la pozitia 10, Romania. Este citat doctorul Ciomu, care, in loc sa-i extirpe pacientului un testicul, i-a sectionat - cum se stie bine - penisul.
   22. Nu se stie de cate ori l-a inselat prima sotie, Josephine, pe Napoleon, dar se stie ca el a iertat-o de 7 ori. Mai tarziu, cand a divortat, ea nu-l mai insela. Dar el a divortat ca sa se poata recasatori.

Inapoi
Egiptenii cunosteau electricitatea?

Locuitorii Pamantului
    Locuitorii Pamantului au folosit electricitatea, avansate tehnici medicale, procedee industriale si chiar zborul cosmic cu mii si mii de ani anainte de civilizatia pe care o stim.

    Au fost lucrate an epoca de piatra unelte cu ajutorul strungurilor? Egiptenii cunosteau electricitatea? A fost folosit aluminiul cu cateva mii de ani anainte de a fi descoperita procedura de obtinere prin electroliza? A existat o bomba nucleara anainte de civilizatia noastra? Sant multe antrebari la care nimeni nu poate da un raspuns. Enigmele sant cu atat mai mari cu cat, din ce an ce mai des sant descoperite obiecte vechi de mii de ani care par a fi lucrate cu tehnicile moderne de astazi sau par a fi folosit unor tehnologii pe care omul modern abia le-a deprins. Marea dilema n-a fost lamurita nici de cei care sustin ca Pamantul a fost locuit cu multe mii de ani an urma de o civilizatie dezvoltata disparuta apoi antr-un cataclism, nici de cei care promoveaza ideea unor vizite extraterestre.

Inapoi
Operatii pe cord, acum 20.000 de ani

Acum 20.000 de ani ,
     an Asia Centrala se faceau operatii pe cord. Profesorul Marmadjaidjan a descoperit 30 de schelete care prezentau urme de interventii chirurgicale an stanga toracelui, an urma careia pacientii mai traisera 5 ani. Cea mai veche dovada a cunostintelor umanitatii despre grefele de inima se afla pe o piatra. A fost descoperita an Peru de catre dr. Javier Cabrera. Pe ea se gasesc desene care prezinta mai multe scene care par a fi exact etapele unui transplant cardiac. Primul transplant pe cord cunoscut an lumea noastra a fost cel realizat de doctorul Christian Barnard, an 1967, la o clinica din Capetown.

Inapoi
Otel de calitate

Otel de calitate de acum 300.000 de ani.
     Astrofizicianul american K. Jessup pomenea de ” descoperirea an straturile de carbune tertiar a unor unelte de otel finisat, vechi de peste 300.000 de ani ”. Otelul alb a fost obtinut pe cale industriala abia an Anglia secolului XVIII.

Sabiile samurailor japonezi, facute an anii 1300 d.H. sant facute dintr-un otel analt aliat cu wolfram si crom, superior otelului standard fabricat astazi an Suedia. In mormantul generalului chinez Ciu-Su (sec. III) au fost descoperite catarame de centuri confectionate din aliaj de aluminiu. Aluminiul a fost obtinut pe cale chimica de Oersted abia an 1825, iar electroliza, procedeul industrial, a fost perfectat doar an secolul XX. In Peru s-au gasit obiecte de podoaba extrem de vechi. Platina nu poate fi topita decat la temperaturi extrem de mari, peste 1.8000C.

Inapoi
Radiografii an secolul III a.H.

In orasul peruvian Ica ,
     la Muzeul Municipal de Istorie, pot fi vazute cateva cranii operate cu bisturie si o gama larga de instrumente chirurgicale, facute din os si piatra. Dentistii egipteni implantau coroane si dinti artificiali. Astfel de lucrari complicate au fost descoperite la mumii. In secolul V a.H., medicul indian Susruta a descris 121 instrumente chirurgicale, multe destinate operatiilor estetice. Imparatul chinez Ciu-Si (sec III a.H.) era stapanul unei oglinzi magice an care se vedeau oasele corpului, dar rasturnate. Exista dovezi ca stramosii nostri efectuau operatii sub anestezie, inclusiv trepanatii pe creier si cunosteau vacinul antivariolic. Vaccinarea a fost realizata pentru prima oara de catre Edward Jenner an secolul XIII, care nu banuia ca cineva i-a luat-o anainte cu 32 de secole.

Inapoi
De ce sunt ...  !  ?  !
Garda Vaticanului De ce sunt ceasurile si garda Vaticanului . . . . . ELVETIENE  !  !  !

      Sincronizare.
            Precizie.
                  Disciplina.
                        Multa munca.
Vezi pagina :
Cine conduce de fapt lumea ?
Cine conduce de fapt lumea

        Cine conduce de fapt lumea ? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E.? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza ca un guvern alcatuit din familii vechi si noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin.

Vezi pagina :
O carte socanta !   David Icke.
      Cel mai mare secret.
Transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe planeta Pamant.
           O carte socanta si exploziva semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke in aceasta carte, prin care demonstreaza in detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata. PDF
Vezi pagina :
Viitor cu cap de mort !     Radu Cinamar.

      Viitor cu cap de mort.

Capitolul l IN VIZORUL SECURITATII STATULUI
Capitolul 2 DEPARTAMENTUL ZERO
Capitolul 3 PRIMA CONFRUNTARE: RAUL DIN ADANCURI
Capitolul 4 A DOUA CONFRUNTARE: INFORMATIA ESENTIALA
Capitolul 5 MAREA DESCOPERIRE

Vezi pagina :
Reptilianul din Mine !     Aryana Havah.

      Reptilianul din Mine.

      Prezentul si viitorul planetei Terra..... 2012 !

    Aryana Havah este autoarea cartii ” Magul din Carpati ”Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului. Cartea ne invita sa pasimantr-o lume aparte , mistica , terifianta , dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la intrebarile care framanta omenirea de milenii : ” Cine suntem? ”, ” De unde venim ? ” si ” ancotro ne ducem ? ”.Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase , iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca , de fapt , toate aceste lucruri se aflau ascunse adancanauntrul nostru , ancatusate , asteptand parca ......PDF

Vezi pagina :


       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse