Experiment biologic.
Cel mai vast experiment biologic.   ! ! !

Telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic.

    Perioada ultimelor decenii ne ingrijoreaza printr-o crestere alarmanta a ratei imbolnavirilor de cancer, in mod deosebit in tarile cu civilizatie tehnica foarte avansata. Numeroase studii au indicat ca o posibila explicatie a acestui fapt o reprezinta schimbarea conditiilor de mediu in care traim, unul dintre factorii suspectati fiind nivelul tot mai ridicat al emisiei electromagnetice din jurul instalatiilor electroenergetice si de comunicatii care fac parte tot mai mult din mediul de viata uman..

Undele magnetice

       Un numar impresionant de studii epidemiologice si de programe experimentale de expunere controlata, desfasurate in laborator, au acuzat campurile electrice si magnetice statice si de frecventa foarte joasa ( indeosebi frecventele industriale, asociate sistemului energetic si utilizarii aparaturii electrocasnice si de birou ), dar si undele electromagnetice din domeniul radiofrecventelor si microundelor ( utilizate in comunicatii ) de actiune favorizanta a aparitiei si mai ales a accelerarii dezvoltarii celulelor canceroase, prin diverse mecanisme (distrugerea echilibrului electrochimic al celulelor, influente mutagenice, diminuarea secretiei de melatonina). Alaturi de efectele cancerigene, campurile electromagnetice sunt acuzate si de influente negative asupra fenomenelor electrofiziologice naturale, de producerea unor afectiuni degenerative ale sistemului nervos, de modificari genetice cu caracter ereditar, de tulburari psihice si comportamentale etc..
Un alt aspect al problemei il constituie faptul ca efectele negative ale expunerii la radiatiile emise de telefoanele mobile nu se manifesta de obicei imediat, ci in decursul a mai multi ani. Astfel, cazurile care au aparut in anii “ 90 ai secolului trecut isi au originea cel mai probabil in anii “ 80 sau chiar mai inainte. Problema efectelor nocive ale campurilor electromagnetice a fost inclusa ca o noua forma in categoria tipurilor de poluare, cu consecinte comparabile cu cele ale poluarii aerului si a apei. Efectele acestor radiatii au fost comparate si cu efectele fumatului, iar in privinta efectului de avalansa asupra sanatatii, cu procesul lent al otravirii cu mercur..

Telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic.

»      “ Expunerea voluntara a creierului la microundele provenite de la telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic uman din toate timpurile “ , a declarat reputatul profesor Leif Salford, sef de cercetare la Universitatea Lund din Suedia. Iar conform unei statistici furnizate de NeurologyChannel.com, “ tumorile maligne ale creierului reprezinta cea de-a doua cauza a mortii copiilor ( sub 15 ani ) si tinerilor adulti ( sub 34 ani ) “ . In Australia, ele reprezinta chiar prima cauza. Expertii sugereaza o conexiune a acestor rezultate cu cresterea expunerii la radiatiile generate prin folosirea telefoanelor mobile.
»      O privire aruncata asupra titlurilor publicatiilor din ultimii ani ne va arata ca aceasta problema este mai mult decat o “ sperietoare a publicului “ . S-a scris foarte mult despre efectele negative ale radiatiilor emise de telefoanele mobile. In cele ce urmeaza vom oferi mai multe exemple.

Blestemul erei telefoanelor mobile: smogul electronic

   In jurul caselor noastre exista nenumarate dispozitive ale caror campuri electrice – dupa cum avertizeaza oamenii de stiinta – produc depresii, avorturi spontane si cancer.
   “ Smogul “ invizibil, creat de electricitatea care alimenteaza civilizatia noastra, produce cancer la copii, avorturi spontane si ii face pe unii oameni alergici la viata moderna, dupa cum arata noile dovezi stiintifice. Aceste dovezi – care au fost luate in serios de autoritatile internationale - sugereaza faptul ca aproape toata lumea este expusa astazi la o noua forma de poluare, cu nenumarate surse in cadrul utilizarii zilnice din fiecare casa.
   Doua departamente oficiale ale sanatatii au prezentat rapoarte, iar Agentia de Protectie a Sanatatii ( HPA - Health Protection Agency ) a tinut in anul 2006 prima intrunire a unui grup de experti insarcinati cu elaborarea unor sfaturi pentru public legate de aceasta amenintare. Organizatia Mondiala a Sanatatii ( O.M.S. ) a Natiunilor Unite numeste smogul electronic “ una din cele mai des intalnite si mai rapid crescatoare influente ale mediului “ si accentueaza faptul ca “ se preocupa in mod serios “ de efectele asupra sanatatii. O.M.S. adauga ca “ orice om din lume “ e expus si ca “ nivelul smogului electronic va continua sa creasca o data cu dezvoltarea tehnologiei. “ Dispozitivele electronice dau nastere unor campuri electrice si magnetice care scad rapid cu distanta, insa aplicatii precum uscatoarele de par si aparatele de ras electrice, folosite la mica distanta de cap, pot da nivele ridicate ale expunerii. Paturile electrice si radiourile cu ceas din apropierea patului produc doze inca si mai mari, deoarece oamenii sunt expusi la ele pe durate de multe ore in timpul somnului.
Campurile de radiofrecventa – o alta componenta a smogului electronic - sunt emise de cuptoarele cu microunde, transmitatoarele TV si radio, stalpii de telefonie mobila si de telefoanele mobile insele.

Campurile de radiofrecventa – o alta componenta a smogului electronic – sunt emise de cuptoarele cu microunde, transmitatoarele TV si radio, stalpii de telefonie mobila si de telefoanele mobile insele

  O.M.S. afirma ca smogul poate sa interfereze cu curentii electrici slabi naturali, care ajuta la functionarea organismului uman. Exista de mai multa vreme ingrijorari legate de expunerea la campurile emise de stalpii de electricitate, insa, pana nu de mult, acestea au fost ignorate, ba uneori chiar ridiculizate de autoritati. Insa, in 2005, un studiu oficial al National Radiological Protection Board a conchis ca, pentru copiii care locuiesc in apropierea acestor stalpi de electricitate, riscul de a se imbolnavi de leucemie este mult mai mare.
  Agentia Internationala de Cercetare a Cancerului – componenta a O.M.S. si cea mai importanta organizatie internationala ce se ocupa cu studiul acestei boli – clasifica smogul electronic ca “ posibil cancerigen pentru om “ . Profesorul David Carpenter, decanul Scolii de Sanatate Publica din New York, a declarat pentru ziarul The Independent din 30 aprilie 2006 ca este foarte probabil ca smogul electronic sa fie responsabil pentru 30% dintre cancerele la copii. Un raport al Departamentului de Sanatate din California conchide ca este de asemenea foarte probabil ca smogul electronic sa produca la adulti leucemie si cancer la creier, si poate fi responsabil pentru 10% din totalul pierderilor de sarcina. Profesorul Denis Henshaw de la Universitatea din Bristol, profesor de efectele radiatiei asupra omului, afirma ca “ o cantitate uriasa de dovezi indica o gama intreaga de efecte adverse asupra sanatatii “ . El estimeaza si ca smogul electronic conduce la aparitia si intensificarea depresiilor, una dintre cele mai raspandite boli psihice de astazi.
   Poate aspectul cel mai alarmant dintre toate este faptul ca exista din ce in ce mai multe dovezi care arata ca smogul electronic ii face pe unii oameni sa devina alergici la electricitate, acuzand greata, dureri, ameteala, depresii, insomnii si dificultati de concentrare atunci cand utilizeaza aparatura electrica sau se afla in apropierea stalpilor de telefonie mobila. Unii sunt atat de rau afectati, incat sunt nevoiti sa isi schimbe stilul de viata. Se estimeaza ca numarul acestor persoane se ridica la un total de 3% din intreaga populatie a globului.
   Iata si un caz concret, cel al unei persoane afectate de aceste efecte nocive ale smogului electronic. Pana acum doi ani, Sarah Dacre marturiseste ca ducea o “ viata fericita “ . Conducea propria ei companie si locuia intr-o casa scumpa din nordul Londrei, cand, deodata, i-a slabit vederea la ochiul drept: a observat prima data acest efect atunci cand a fost incapabila sa citeasca o harta. Curand dupa aceea, a inceput sa simta dureri in incheieturi. Nu mai putea sa doarma si isi petrecea noptile “ plimbandu-se ca un leu in cusca “ . I-a slabit memoria, pana in asemenea masura incat, daca isi nota pe hartie ce lucruri vroia sa-si aminteasca sa le faca, uita chiar si ca a scris acele notite. Simptomele se inrautateau ori de cate ori se expunea la electricitate. Nu putea sa foloseasca computerul nici macar cinci minute fara sa i se faca rau. Toate acestea ii creau senzatia ca se topeste incetul cu incetul
   Faptul ca radiatia electromagnetica poate declansa asemenea simptome e cea mai buna dovada a efectelor pe care ea le are asupra organismului uman. Desigur, nu toti avem sensibilitatea necesara aparitiei alergiei, dar aceasta nu inseamna ca nu suntem cu totii afectati intr-o forma sau alta. Poate pentru prima oara in istorie, omul se confrunta cu un inamic care, desi este de natura fizica, e cu totul invizibil. Vom fi capabili oare sa constientizam acest lucru, pentru a ne putea apara, sau vom plati cu docilitate tribut bolii si mortii tocmai pentru ca am renuntat sa gandim noi insine asupra celor ce ne privesc, increzandu-ne mass-mediei si institutiilor platite sa minta de cei ce acumuleaza castiguri uriase, jucandu-se cu viata noastra ?
      

Sursa: www.familiaortodoxa.ro


Inapoi
Codex Alimentarius      Moarte cu lingurita.
Codex Alimentar

Ati auzit vreodata de Codex Alimentarius ?

            Daca nu, sa nu fiti surprinsi. Este unul din cele mai bine pastrate “ secrete deschise “ ale guvernantilor din umbra. Este planificat sa intre in vigoare la 31 decembrie 2009 si s-ar putea sa fie cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, asa cum lumea nu a mai vazut. Codex Alimentarius va seta standardele de siguranta alimentara, regulile si reglementarile in vigoare in peste 160 de tari, adica 97% din populatia lumii.

Vezi pagina :
INITIUM      Moarte lenta dar sigura.
Codex Alimentarius

Un gram de INITIUM care este introdus in organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat.

            Incepand cu 31 decembrie 2009, Romania este membra a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a starnit multe discutii contradictorii, mai ales din cauza ca in acest an, conform Codexului, tara noastra este obligata sa foloseasca experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care contine o substanta chimica extrem de toxica, numit INITIUM, care va fi utilizat in culturile de vita de vie, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Incepand cu iulie 2005, directivele ...

Vezi pagina :
ANUL 2012   &   EXPERIMENTE IN TIMP.
ANUL 2012 SI SCHIMBARILE MAJORE PRIN CARE TRECEM.
           Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica.
  EXPERIMENTE IN TIMP
            Timpul a fost unul dintre obiectele de cercetare stiintifica cel mai putin studiat. In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala...
  ACESTEA SINT VREMURI EXTREM DE IMPORTANTE
           Anul 2005 este destinat sa fie anul unor schimbari si purificari fara precedent. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut ...
  SFARSITUL LUMII
            Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers ...
Centura fotonica :
In campia de la Nazca.

In campia de la Nazca exista un aerodrom de acum 3.000 de ani

     Mayasii cunosteau roata, dar n-au folosit-o niciodata. Incasii n-o cunosteau. Totusi, si unii si altii au construit drumuri de piatra, o retea complexa de sosele, largi si perfect rectilinii, functionale de mai bine de 3.000 de ani. Faimoasele Freeway-uri din SUA nu rezista fara reparatii capitale mai mult de 5 ani. Destinatia desenelor din campia Nazca nu a fost gasita inca.

Vezi pagina :
De ce sunt ...  !  ?  !
Garda Vaticanului De ce sunt ceasurile si garda Vaticanului . . . . . ELVETIENE  !  !  !

      Sincronizare.
            Precizie.
                  Disciplina.
                        Multa munca.
Vezi pagina :
O carte socanta !   David Icke.
      Cel mai mare secret.
Transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe planeta Pamant.
           O carte socanta si exploziva semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta sunt afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke in aceasta carte, prin care demonstreaza in detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamant, precum si modul in care omenirea este atent manipulata. PDF
Vezi pagina :
Viitor cu cap de mort !     Radu Cinamar.

      Viitor cu cap de mort.

Capitolul l IN VIZORUL SECURITATII STATULUI
Capitolul 2 DEPARTAMENTUL ZERO
Capitolul 3 PRIMA CONFRUNTARE: RAUL DIN ADANCURI
Capitolul 4 A DOUA CONFRUNTARE: INFORMATIA ESENTIALA
Capitolul 5 MAREA DESCOPERIRE

Vezi pagina :
Reptilianul din Mine !     Aryana Havah.

      Reptilianul din Mine.

      Prezentul si viitorul planetei Terra..... 2012 !

INUAKI

    Aryana Havah este autoarea cartii ” Magul din Carpati ”Inuaki, reptilianul din mine - dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului. Cartea ne invita sa pasimantr-o lume aparte , mistica , terifianta , dar absolut sublima prin ineditul ei. Pe parcursul relatarii vom afla raspunsuri la intrebarile care framanta omenirea de milenii : ” Cine suntem? ”, ” De unde venim ? ” si ” ancotro ne ducem ? ”.Unele informatii ne vor parea incitante, altele dureroase , iar altele ne vor rasturna sistemul de valori. Pe masura ce le vom aprofunda vom realiza ca , de fapt , toate aceste lucruri se aflau ascunse adancanauntrul nostru , ancatusate , asteptand parca ......PDF

Vezi pagina :       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse