Alte dimensiuni , Dovezi stiintifice.
VREMURI EXTREM DE IMPORTANTE

       ACESTEA SINT VREMURI EXTREM DE IMPORTANTE

Patricia Diane Cota-Robles

     In mijlocul Haosului si Confuzei, exista un Plan Divin ce dezvaluie ca iubitul nostru Pamint si tot ceea ce este viata pe El, se afla pe drumul Ascensiunii catre frecventa armoniei celei de a 5-a Dimensiune. Mi-ar place sa impartasesc cu voi citeva din informatiile ce au fost daruite Umanitatii de catre Fiintele de Lumina din Regatul Adevarului Iluminat. Intentia Divina a dezvaluirii acestor informatii este de a ne da noua o claritate si intelegere privind evenimentele ce au loc pe Pamint. Va rog, aduceti aceste informatii adinc in Inima voastra si cereti Divinitatii sa va reveleze Adevarul acestui Mesaj.

     Anul 2005 este destinat sa fie anul unor schimbari si purificari fara precedent. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut, Umanitatea creste in energie, vibratie si constienta. In acest an, fiecarei fiinte ii este data oportunitatea de a participa constient la propria Transfigurare. De-a lungul acestor surprinzatoare dar provocatoare timpuri este important pentru fiecare dintre noi sa ne focalizam pe realitatea situatiei cu care ne confruntam si sa nu ne permitem ca sa fim invaluiti de Iluziile lumii exterioare.

     Privit din exterior, cutremurul de aproape 9 grade si valul Tsunami ce a urmat acestuia, care au avut loc in Oceanul Indian pe data de 26, Decembrie, 2004, par a fi un dezastru catastrofic de proportii biblice. Din punct de vedere pamintean, este dificil sa vedem Gratia Divina in oroarea unei atit de mari devastari.Dupa toate probabilitatile, mai mult de 250.000 oameni au murit. O treime sau chiar mai mult dintre ei au fost copii. Milioane de alti oameni au ramas fara locuinte si fara alte surse de venituri. Suferinta celor ramasi lasa urme adinci in inimile lor. Dar lucrurile nu sint intotdeauna ceea ce par a fi. Intotdeauna Divinitatea este in spatele oricarui eveniment. In acest caz, este valabil deasemenea aceasta afirmatie. Trebuie sa crestem in constienta ca sa putem percepe tabloul evenimentelor in totalitatea lor.

     Planeta Pamint parcurge un experiment unic, ce nu a fost initiat in nici un alt sistem de lumi. Nicaieri in intreaga Creatie, nu exista o planeta pe care sa se fi dezvoltat atit de mult partea negativa. Acum Planetei Pamint, i-a fost data oportunitatea de a se muta ascendent pe Spirala Evolutiei intr-o perioada foarte scurta de timp. Acum sintem intr-un proces de trecere intre doua dimensiuni. Urcam de la a 3-a Dimensiune, prin a 4-a Dimensiune, catre a 5-a dimensiune.  Acesta este un proces, care in mod normal dureaza mii si citeodata milioane de ani.

     Pentru a trece cu succes prin acest experiment, Umanitatea trebuie sa schimbe efectele negative a caderii, care a inceput cu eoni in urma si sa revendice Dreptul nostru Divin din Nastere ca fiind Fii si Fiice ale Divinitatii. Toti sintem Unul, si toate existentele sint interconectate. Este imposibil pentru noi sa anulam pur si simplu imperfectiunea pe care am creat-o in trecut. Toate acele sabloane care se manifesta acum ca Saracie, Boli, Razboaie, Frica, Ura, Violenta, Coruptie, Abuzul de putere, Disfunctionalitatile in relatiile interumane, Ignoranta, si tot ceea ce mai experimentam, nu reflecta nicidecum Perfectiune Raiului pe Pamint, si de aceea trebuie transmutat totul in Lumina. Daca nu vom transmuta si vindeca negativitatea pe care Umanitatea a creat-o constient sau inconstient, nu vom putea ascende pe Spirala Evolutiei. Este foarte simplu.

     De-a lungul ultimului secol, Planeta Pamint si Umanitatea au primit multa asistenta de la Tatal-Mama Divinitate si de la Legiunile Raiului, tot asa ca si inainte. Aceasta interventie Divina, ajuta oamenii de-a lungul traseului lor din timpul vietii, sa se trezeasca treptat. Pe masura ce oamenii isi amintesc cine sint cu adevarat si de ce se afla aici, acestia incep sa accepte responsabilitatile din aceasta viata. Aceasta retrezire motiveaza fiintele umane sa devina Lucratori in Lumina si ii indruma sa indeplineasca Planul Divin pentru Planeta Pamint.

     De citeva decenii, Lucratorii in Lumina de pe intreg cuprinsul globului pamintesc, au lucrat pentru scopul transmutarii negativitatii si a transformarii acestei planete intr-un Rai Pamintean. In August 1987, am experimentat o activitate a Luminii cunoscuta drept Convergenta Armonica. In timpul acelui Momentului Cosmic, Planeta Pamint si toate vietatile de pe aceasta au facut un salt cuantic ascendent pe Spirala Evolutiei. Influxul de Lumina ce a insotit acest eveniment, a accelerat procesul de trezire a Umanitatii si ne-a catapultat intr-o noua frecventa a Potentialului Divin.

     De atunci si pina acum, evenimente miraculoase au avut loc pe Planeta Pamint, ce au anulat multe din problemele pe care Omenirea le experimenta de la cadere. Una dintre cele mai importante reversii a fost intoarcerea la Divinitatea Feminina, la Mama Dumnezeu. Acesta este un aspect al Divinitatii, pe care noi il cunoastem ca Duhul Sfint, ca Latura Iubirii a Divinitatii, sau ca Consolatorul Sfint. Deoarece pierdusem din vedere Divinitatea feminina cind ne ridicam rugile, gresit intelegeam si simteam Duhul Sfint ca pe o prezenta masculina. Acum cunoastem Adevarul despre Mama Dumnezeu si despre intoarcerea ei miraculoasa.

     Pentru a intelege intreaga importanta semnificatiei reintoarcerii Mamei Dumnezeu catre Pamint, si cum acest lucru este legat de evenimentele ce au loc pe Pamint in aceste timpuri, as dori sa impartasesc citeva ginduri cu voi. Acestea sint lucruri pe care voi deja le cunoasteti, dar pe care poate le-ati uitat.

     Polaritatea Divina nu este Bunul contra Raului, sau Positivul contra Negativului, sau Lumina contra Intunericului. Orice exista pe Pamint si nu reflecta perfectiunea sau armonia sau balansul Raiului pe pamint este o creatie umana distorsionata si nu are nimic de a face cu Dorinta Divina.

     Adevaratele Polaritati Divine constau in Polaritatea Masculina a Dorintei si Puterii Dumnezeului Tata, si Polaritatea Feminina a Iubirii si Reverentei in fata Vietii, a Mamei Dumnezeu. In toate manifestarile fizice, amindoua aceste polaritati trebuie sa fie presente. Pentru ca o persoana, un loc sau lucru sa atinga Potentialul sau Divin cel mai inalt, amindoua aceste Polaritati trebuie sa fie nu doar presente, ci si intr-un echilibru perfect.

     Anterior caderii, Polaritatea Masculina a Tatalui Dumnezeu a deschis emisfera stinga a creierului nostru si a radiat in lumea fizica a formelor prin Centrul Puterii situat in Chakra Gitului. Polaritatea Feminina a Mamei Dumnezeu a deschis emisfera dreapta a creierului nostru si a radiat prin Centrul Inimii situat in Chakrei Inimii. La acel moment, ambele noastre emisfere erau intr-un perfect echilibru si perfect functionale.Aceasta a creat cadrul necesar pentru intreaga activare a centrilor creierului nostru spiritual: a glandelor pineala, pituitara si a hipotalamusului, si a centrilor ganglionari aflati la baza creierului nostru. Cu partea dreapta si stinga a creierului nostru aflate intr-un perfect balans, si cu centrii creierului spiritual complet activati, Chakra Coroanei, a Iluminarii “ centrii Constiintei Christice “ au fost deschisi la capacitate maxima.  Aceasta ne-a permis sa comunicam consctient cu toate aspectele Divinitatii noastre. Am stiut ca sintem Copii Iubiti ai Divinitatii, si am inteles scopul si motivele existentei noastre in corpurile omenesti, in aceasta scoala paminteana.

     Nu voi intra in toate detaliile aici, deoarece este o povestire foarte complexa, dar este suficient sa spunem ca a venit un moment in cadrul procesului nostru evolutiv, cind Copii Divinitatii au ales sa foloseasca vointa proprie pentru a crea ginduri, cuvinte, actiuni si sentimente, ce au intrat in conflict cu perfectiunea Raiului pamintean. Aceasta decizie a resultat din impulsul initial al caderii noastre din Gratie. De-a lungul timpului, creatiile umane distorsionate, au condus la declansarea a numeroase maladii, cu care Umanitatea se lupta acum zi de zi.

     Cind Umanitatea a inceput sa experimenteze durerea si suferinta pentru prima data, ne-am inchis chakrele Inimilor, astfel incit sa nu putem simti prea mult. Acest tragic eveniment, a blocat Portalul prin care Iubirea si Reverenta Divina pentru Viata a Mamei Dumnezeu a intrat in planul pamintean. Ca resultanta, ea a fost fortata sa se indeparteze de Pamint.

     Lumina si Iubirea Mamei Dumnezeu, a fost redusa la o simpla picatura din Puterea lor originala, si ceea ce a ramas abia ajunge pentru a mentine constienta creierului. Aceasta a facut ca emisfera noastra cerebrala dreapta sa devina aproape dominanta, si in schimb, a facut ca centrii spirituali ai creierului sa se atrofieze. Capacitatea noastra cerebrala s-a deteriorat doar la 10 procente din potentialul original. Acest imbalans a facut ca Cakra Coroanei sa se inchida, si am pierdut contactul cu aspectele inalte ale Divinitatii noastre.

     Cind acest lucru s-a intimplat, am inceput sa ne folosim Vointa si Puterea , fara a avea contrabalansul Iubirii si Reverentei pentru Viata. Am pierdut trezirea celui Unic, si am inceput sa credem ca planul fizic este tot ceea ce exista si ca corpurile noastre fizice, sint tot ceea ce avem. Aceste notiuni distorsionate, au facilitat Umanitatii trairi basate pe Frica, Limitare si Lipsa Constientei, care ne-au propulsat in niste sabloane distructive ce sint cauza celor mai multe dintre problemele noastre actuale.

     Fara Iubirea Mamei-Dumnezeu si fara trezirea constienta a celui Unic din Noi, modalitatile de supravietuire bazate pe lacomie, egoism, frica, ura, agresiune, dominanta, coruptie, violenta, intoleranta, abuzul de putere si orice alta manifestare care reflecta lipsa Reverentei pentru viata, par a avea sens. Dar toate acestea se apropie de sfirsit acum.

     Pe data de 21 August 2003, Mama Dumnezeu si toata splendoarea ei radianta, s-a intors pe Planeta Pamint. In timpul unei Ceremonii Divine a Luminii ce a fost dezvaluita dupa sute de ani, Aspectele EU SINT ale fiecarui barbat, ale fiecarei femei si ale fiecarui copil aflati pe Planeta Pamint, au deschis cea de-a 5-a Dimensiune a Chakrei Inimii la intreaga capacitate. Aceasta a 5-a Dimensiune din Inimile noastre au format Portalul ce era necesar a fi format pentru a permite ca Mama Dumnezeu sa fie din nou primita in conditii de securitate in Flacarile Inimii noastre.

     Cu Iubirea, Adoratia si Reverenta Mamei Dumnezeu si a Vointei Divine, Puterii si Autoritatii Tatalui Dumnezeu, pentru tot ce inseamna Viata, acum ne aflam intr-un echilibru perfect intre Inimile si Intelepciunea noastra, si Transfigurarea Umanitatii ne este la indemina. Dar mai intii trebuie sa ne terminam misiunea de transmutare a creatiilor umane gresite inapoi in Lumina. Si acest lucru ne aduce pe noi in situatia de a participa la evenimentele ce se petrec Acum pe planeta Pamint.

     Nu exista nici o Energie distructiva, asa incit singurul mod de a elimina energia negativa este ca ea sa fie transformata intr-o frecventa mai inalta a Armoniei si Balansului. Asa cum Lumina Mamei Dumnezeu invaluie Planeta, orice si oricine nu rezoneaza cu Iubirea si Reverenta pentru Viata, este impins la suprafata ca sa fie vindecat si transmutat inapoi in Lumina. Tot ce avem de facut este sa privim la stirile de seara ca sa vedem evidenta aparitiei negativitatii la suprafata intregii omeniri. Din cauza acestui fenomen, pare ca lucrurile se inrautatesc, dar aceasta este doar o Iluzie.

     Pe parcursul anilor 2003 si 2004, sabloanele umane, care au reflectat o lipsa a Iubirii si Reverentei pentru Viata, au fost aduse la suprafata intr-un ritm accelerat. Aceasta a avut consecinte vizibile in trairile noastre individuale, si colective, la scara mondiala. Pare ca in orice aspect al vietii si pentru oameni indiferent de drumul lor de viata, lucrurile au devenit din ce in ce mai dificile si mult mai provocatoare. In multe cazuri, oamenii au simtit ca nu ceea ce se intimpla, este mai mult decit pot ei suporta si s-au simtit de multe ori coplesiti, disperati si fara speranta.

     Este foarte important pentru noi sa stim ca procesul de purificare ce are loc sub indrumarea Mamei Dumnezeu, nu este menit ca sa ne distruga. Este planificat ca negativitatea sa fie purificata iar noi putem face transmutarea cu fiecare respiratie pe care o avem. Este adevarat ca este dificil, dar este in perfecta concordanta cu Ordinea Divina.

     Acum, intrebarea este, cum poate un Tsunami, care este perceput ca cel mai puternic dezastru natural inregistrat in istorie, sa se potrivesca cu tabloul general expus ? va rog sa cititi cuvintele acestea cu mintea si Inima deschise, si Aspectul EU SINT va va ajuta sa vedeti marele tablou.

     Planeta Pamint este un organism viu, ce respira, si care se afla pe drumul Ascendent al Spiralei Evolutiei, impreuna cu noi. Mama Pamint ia parte in mod activ la procesul de purificare ce are loc. Regatul Elementelor, Entitatile inteligente ce indruma elementele pamint, aer, apa, foc si eter, sint deasemenea parte a acestui proces de purificare.

     In timpul primului Summit Planetar ce a avut loc in Brazilia, Rio de Janeiro, in Iunie 1992, a fost stabilita o noua conventie intre Aspectele Divine a fiecarui Om si Regatul Elementelor. Divinitatea din noi a convenit sa coopereze in armonie cu regatul Elementelor pentru a vindeca Planeta Pamint, iar Elementele au fost de acord ca sa orchestreze purificarea necesara a Pamintului, astfel incit sa fie necesare cit mai putine pierderi de vieti omenesti. Chiar daca au avut loc multiple cutremure, uragane, eruptii vulcanice, incendii violente, inundatii, tornade, de la Summit si pina acum, totusi acestea au presupus pierderi minore de vieti omenesti, in comparatie cu dimensiunea si puterea cu care s-au manifestat aceste evenimente. Aceasta a fost o dovada a Ingaduintei Gratiei Divine.

     Circumstantele in care acest Tsunami a luat nastere, sint diferite. Aceasta este o fata a Planului Divin ce este pregatita de citeva decenii. Divinitatea din noi a stiut dintotdeauna, ca, atunci cind mama Dumnezeu se va intoarce, procesul de Purificare a Umanitatii in ceea ce priveste abuzul de putere si lipsa Iubirii si Reverentei pentru viata, va fi foarte intens. S-a observat foarte bine, ca avem nevoie de super-oameni, de Interventia Divina pentru a putea reusi. Pentru ca procesul de purificare sa fie indeplinit in timp util pentru ascensiunea noastra pe Spirala Evolutiva, un Plan a fost stabilit. Acest plan, permite cantitatilor de energie fara precedent asociate cu negativitatea umanitatii, sa fie purificate si eliminate doar intr-o clipire a ochilor.

     Iubitii Alfa si Omega, representantii Tatalui-Mamei-Dumnezeu din centrul Soarelui nostru, legiunile de Lumina ce servesc Planeta Pamint din acest Univers, si Aspectul sfint EU SINT a fiecarui suflet ce evolueaza pe Planeta Pamint, s-au unit pentru a duce Planul la indeplinire.

     Portalul prin care fiecare Flacara a Conceptului Imaculat intra in planul terestru, se afla in zona unde acum sint Insulele Indonesiene. Aceasta Flacara Alba Cristalina cu Radianta Albastra a Fecioarei, energizeaza si sustine Conceptul Imaculat al Amprentei Albastre Divine, pentru fiecare aspect al Vietii ce a existat vreodata. Intregul Potential Divin al fiecarui atom sau subdiviziune a acestuia este sustinut si hranit de Flacara Sacra. Saminta Atomica permanenta a acestui Portal de Lumina se afla in vecinatatea Insulelor Bali.

     Cind mama Dumnezeu s-a indepartat de planeta Pamint dupa cadere, iar noi am pierdut Constientizarea Divinitatii din Noi, deasemeni am uitat Conceptul Imaculat al Potentialului nostru Divin. Incet, incet, acest Portal de Lumina aflat in Insulele Indonesiene, a devenit activ.

     Cu multe decenii in urma, ca parte a Planului Divin in vederea reintoarcerii Mamei Dumnezeu, Alfa si Omega au trimis inainte Vestitori. Ei au rugat Fiintele de Lumina din Univers, sa asiste Pamintul in vederea desfasurarii procesului de Purificare a negativitatii eliberate de Umanitate dupa Cadere si dupa indepartarea Mamei Dumnezeu. Ajutorul a venit din partea a sute de mii de Farti si Surori din alte Sisteme din Univers. De-a lungul anilor aceste minunate suflete au acceptat in mod voluntar sa protejeze avind acces prin Portalul Flacarii Conceptului Imaculat.

     Planul a fost ca aceste suflete sa absoarba prin Flacara Inimii lor cit mai mult din negativitatea pe care Umanitatea a dezvoltat-o... atit de mult cit le permitea Legea Cosmica. Apoi, cind a sosit Timpul Potrivit, la unison cu Legiunile Raiului si cu Regatul Elementelor, ei si-au indeplinit Misiunea lor Divina si au parasit planul fizic impreuna.

     Scopul acestor suflete a fost Ascensiunea in regatul Perfectiunii, ca o unica Forta a Luminii Divine, in timp ce creeaza o explozie de Iubire Divina si Compasiune. Sufletele ce au plecat si scurgerea ascendenta a Luminii Divine au reusit o curatire a negativitatii adunate de-a lungul mileniilor, asociate cu lipsa de Iubire ai Reverenta pentru viata, a umanitatii. De-a lungul acestui proces, energiile discordante vor fi mutate atit din corpul PreaIubitei Mame Pamint, cit si din corpul fizic, eteric, mental si emotional al Umanitatii. Planul a fost ca aceste Fiinte de Lumina sa mute energia negativa creata in mod eronat de Umanitate in Inima Mamei Dumnezeu, sa o transmute si sa o repolarizeze.

     Cele 11 tari lovite de Tsunami, au reflectat multa din negativitatea ce a fost impinsa acum la suprafata pentru a fi purificata. Razboaiele civile, coruptia guvernamentala, activitatile teroriste, abuzurile asupra femeilor si copiilor, saracia, teama, ura, etc, toate reflectau abuzul de putere si lipsa de iubire, lipsa reverentei pentru viata, ce au rezultat cind Mama Dumnezeu a fost fortata sa se indeparteze de Planeta Pamint.

     In data de 26. Decembrie.2004, dupa decenii de pregatire a Lucratorilor in Lumina si ani de serviciu plin de abnegatie a Fiintelor de Lumina ce au imbratisat in acest scop Planul Divin, totul a fost gata.

     Sufletele de pe tot cuprinsul globului pamintesc ce au imbratisat aceasta fateta a Planului Divin, si au ales sa participe, si-au ales Calatoria Sfinta in toate tarile implicate. Acest eveniment s-a vrut a fi un act de purificare doar a Umanitatii, astfel incit Regatul Animalelor, s-a folosit de instinctele naturale si a parasit scena evenimentelor.

     Cind momentul a sosit, Regatul Elementelor a initiat un cutremur de gradul 9 linga coasta Sumatrei. Divinitatea a realizat o ajustare a axei Planetei Pamint, si un masiv Tsunami a fost eliberat in Oceanul Indian. Nu a existat nicaieri nici un avertisment, deoarece Sinele Divin al fiecarei persoane implicate a acceptat la nivel subconstient de a participa la aceasta faza a Planului Divin. Nu ar mai fi fost un exod in masa de-a lungul liniilor de coaste implicate. Toate persoanele ce au experimentat nastera acestui Tsunami, si-au indeplinit partea lor stabilita din Planul Divin.

     Daca privim inregistrarile video si rapoartele de stiri privind masivele devastari si incredibila putere cu care s-a desfasurat acest eveniment, totul pare a fi un adevarat Haos, dar in realitate nu este. Dezvaluirea Planului Divin si evenimentele in care a evoluat Regatul Elementelor au fost respectate litera cu litera. In ceea ce a parut a fi cel mai tumultuos, catastrofic eveniment din intreaga istorie, nici macar o molecula de apa sau bob de nisip nu a fost mutat din intimplare.  Fiecare suflet ce a plecat, a ales la nivel interior sa paraseasca Pamintul exact in timpul acestui eveniment. Acele pretioase, indurerate suflete ce au ales sa ramina inca pe Planeta Pamint in urma acestui eveniment, deasemenea au indeplinit partea lor din Plan.

     Fiintele de Lumina din regatul Adevarului, ne-au revelat ca aceasta fateta a Planului Divin care este extremista si rar intilnita, a completat Victoria Divina. Cele mai mari sperante si asteptari a Tatalui- Mama Dumnezeu si a Legiunilor Raiului au fost indeplinite.

     Sufletele care au parasit Pamintul in timpul Tsunami-ului, au fost mutate din corpurile pamintesti chiar inaintea momentului de impact. Din fericire ei nu au experimentat nimic ce ar putea fi asimilat cu durerea sau cu trauma. Aceasta nu este o experienta neobisnuita. De multe ori, cind anumite persoane au un grav accident de masina, se trezesc in spital si nu au nici o amintire legata de accidentul, ce abia a avut loc. Aceasta se datoreaza faptului ca ei au parasit corpurile fizice chiar inaintea impactului.

     Fiecare suflet ce a plecat, s-a intilnit cu un Inger al Vindecarii si Comfortului si a fost instatntaneu escortat in Regatul Luminii. Ei au fost intimpinati de o multime de Coruri Ingeresti si de intreaga Legiune a Raiului. Dupa ce s-au intilnit in Octava Armoniei si Perfectiunii, ei au continuat Ascensiunea lor spre Inima mamei Dumnezeu, unde energiile eronate create de milenii de Umanitate, au fost instantaneu transmutate si repolarizate.

     Aceste suflete au fost apoi invitate in Inima Centrala a Soarelui, unde Alfa si Omega i-a intimpinat si a scris numele lor in Cartea de Aur a Vietii Eterne. Apoi acestia s-au intors in Casa lor Celestiala si s-au reunit cu cei ce ii iubeau si ii asteptau in alte dimensiuni.

     In timp ce socul si oroarea magnitudinii Tsunami-ului, a facut inconjurul planetei, Inimile Umanitatii s-au deschis catre un nivel nou al Compasiunii si Iubirii. Acest raspuns al Inimilor a creat o extraordinara, unificare a Inimilor care acum leagana Planeta Pamint si tot ceea ce este viata pe ea. Revarsarea de Iubire, Compasiune, grija, ajutor, asistenta financiara, si sincera dorinta de a face un bine surorilor si fratilor nostri din Familia Umana, sint fara precedent. In timpul acestui Eveniment Cosmic, Umanitatea a exprimat Iubirea si Reverenta pentru Viata, in diferite moduri pe care nu le-am mai experimentat de la cadere incoace.

     Mama Dumnezeu are acum o Imensa Inima prin care se revarsa Lumina Iubirii sale, Adoratia si Reverenta pentru Viata. Acest Influx monumental de Lumina, va fi reconstruit in anul 2005, iar procesul de vindecare si reconstructie este urmarea Tsunami-ului. Iubita Mama Maria si Arhanghelul Gabriel, vor utiliza cresterea de Iubire si Reverenta a Vietii pentru a creste puterea Darului Transfigurarii ce se va manifesta in acest an sub indrumarea lor.

     Multe evenimente vor avea loc pe parcursul anului 2005. Pe masura ce Planul Divin se desfasoara, pas cu pas, va vom tine la curent despre oportunitatile ce ne sint puse la dispozitie din Inalt, prin care putem accelera procesul de Transfigurare si Ascensiunea Planetei Pamint laolalta cu tot ceea ce inseamna viata pe aceasta.

     Sintem binecuvintati, dincolo de ceea ce cunoastem noi, ca sa fim parte a acestui experiment de transformare a vietii.


Inapoi la       Campia de la Nazca        


Inapoi       

         

     


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Din lume adunate
Photoshop
Link
Diverse