Despre noi

CINE SUNTEM ?

Activitatea noastra s-a nascut din ideea de a aduce jocul in peisajul unei oferte amorfe si chiar uneori ostila. Jocul ne defineste ca specie si ne face mai puternici si competitivi in acelasi timp. Motivul ludic se regaseste in fiecare dintre noi. De ce jocul? Pentru ca jocul imprima prin insasi natura lui, ideea de veselie si bunastare a spiritului. Atunci ne-am gandit, ca din joaca, am putea crea ceva serios. Astfel s-a nascut societatea noastra. In plus, baloanele, vesele, colorate si efemere sunt ele insele jucarii.

Pornind de la aceasta idee, incercam in permanenta sa cream prin joc. Asta nu inseamna mai putina seriozitate. Inseamna insa inovatie continua.

Desi nu suntem unici pe piata din Romania, consideram totusi ca suntem unici prin idei. Marturie stau clientii nostri. Am intrat pe piata, intr-un timp relativ scurt, nu numai datorita ofertelor atractive, ci si pentru faptul ca echipa noastra, formata din oameni tineri si creativi, doreste in permanenta satisfacerea clientilor prin adaptarea ideilor “jucause” la dorintele acestora.

Noutati & Evenimente

OFERTA PROMOTIONALA

Pachet de 70 persoane – decoreaza-ti singur.

OFERTA PROMOTIONALA

Pachet de 100 persoane – iti decoram evenimentul la pret avantajos.

OFERTA PROMOTIONALA

Pachet de 100 persoane cu flori – iti decoram evenimentul la prêt avantajos.

Decoratiuni DE VIS

Please update your version of the free Flash Player by downloading hereFull Screen Next

Activitatea noastra s-a nascut din ideea de a aduce jocul in peisajul unei oferte amorfe si Bancnote Nigeria chiar uneori ostila. Jocul ne defineste ca specie si ne face mai puternici si competitivi in acelasi timp. Motivul ludic se regaseste in fiecare dintre noi. De ce jocul? Pentru ca jocul imprima prin insasi natura lui, ideea de veselie si bunastare a spiritului. Bancnote Argentina Atunci ne-am gandit, ca din joaca, am putea crea ceva serios. Astfel s-a nascut societatea noastra. In plus, baloanele, vesele, colorate si efemere sunt ele insele jucarii. Mai multe !

Albumul nostru

Oferta serviciilor

Huse de scaune culori disponibile pentru eşarfe: albastru,roşu, portocaliu, roz, somon, lila, auriu, bordeaux, verde fistic, bleu, argintiu.

Decor masă de prezidiu preţul poate varia în funcţie de complexitatea lucrării

Decoraţiuni din tul sau voal se referă la ornarea şi decorarea balustradelor, scărilor, stâlpilor, boltelor de la intrarea în sălile de festivităţi .

Pachet de 100 persoane cu flori – iti decoram evenimentul la prêt avantajos Valoare

1.Decor prezidiu fusta alba sau colorata

2.Huse albe cu esarfa colorata

free web page hit counter