Site de minerit BitCoin, 10G/s Bonus
MineCloud    BitCoin si Dolari gratis

Site de minerit Dolari si BitCoin

    Acesta este un site nou care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari.

  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia

   Avantajul la acest site este ca, la inscriere de pe acest link de afiliat   MiniCloud  aveti 10G/s , viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.      Acesta este motivul pentru care merita incercat.


Dezavantajul este ca nu puteti incasa banii imediat ,lucru pe care toti il dorim.
   Pentru a putea sa aveti un venit zilnic  ( pentru inceput )   de 1$ , care este si minimul de retragere in dolari, este necesar sa lasati programul sa lucreze si sa acumuleze puncte, care de fapt sunt SATOSHI, adica submultiplul monedei virtuale BitCoin.

   In momentul cand adunati mai multe monezi, mergeti la BuyGHS din meniul din stanga al site-ului si pe aceasta pagina, schimbati monezile pe viteza de procesare.
Cu cat viteza de procesare este mai mare, cu atat monezile se fac mai repede.  

   Aveti posibilitatea sa investiti o suma de bani in viteza de procesare,  adica sa cumparati, dar nu sfatuiesc pe nimeni,  pentru ca site-ul nu are o vechime   de cel putin 4 ani pentru a prezenta garantie.


   Acest site este aparent destul de sigur comparativ cu multe alte site-uri care s-au inchis ( au disparut ) dupa 6, 7 luni, site-uri care promiteau castiguri imediate, mai ales daca faceai un minim de investitie, avand pachete pentru toate buzunarele.   Exemplu: 1$, 5$, 10$, 100$ , 500$.

   Banii de la acest site se primesc instantaneu in portofelul Bitcoin sau pe card  (se accepta momentan numai )  Advcash , Payeer sau  Perfect Money. Pentru a retrage BitCoin, trebuie sa acumulati  minim 0,005 satoshi, iar pentru dolari, minim 1$.

Retragere pe ( CARD Payeer ) contul bancar

Tranzactie se face pe card instantaneu, dolari sau bitcoin, cu confirmare de transfer.
La History arata teanzactiile efectuate si comisionul la teansfer.
Mareste video

   Mai aveti posibilitatea sa castigati din link-ul de afiliat.   Site-ul ofera 8% din sumele tranzactionate de  afiliatii dvs  (In our affiliate program your income is limited only by the desire to earn. We offer the best conditions - 8% of all purchases your referrals. Use our promo materials, share your referral link. The award will be credited as the GHS to your balance and will immediately start to work for you. Get more power with a cloud! ) Acest lucru il gasiti in pagina Affiliate , iar mai jos numarul , numele si teanzactiile  afiliatilor dvs.


   Va inscrieti cu un nume, adresa de email si o parola. ( verificati adresa de email dupa inscriere )


Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla  PRETUL  tuturor monezilor, la zi.


MinerBate blog
Vreti sa lasati un mesaj ?

Ce am de castigat eu daca va inscrieti de pe acest MiniCloud   link de afiliat ?    *** 8% in G/s (viteza de procesare) din profitul pe care il face site-ului de pe urma muncii dvs. ***


Ce aveti dvs. de castigat ? *** Un BONUS de 10G/s, viteza de procesare ***

MineCloud
MinerGate    Program de minerit.

    Program de minerit  BitCoin, Monero, Etherium, Bytecoin, Fantomcoin, Aeon... 11 Monezi.

         Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.
Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)

MinerGate
Vix Ice     Site de minerit.
site miner    La inscriere de pe acest link de afiliat   Vix Ice   aveti 100G/s viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.

   Prin programul de afiliere puteti castiga 5G/s de la fiecare persoana care se inscrie de pe link-ul dvs de afiliat pe care il gasiti in meniu de sus " FOR PARTNERS ", iar in acea pagina, mai jos, veti vedea un text "See the history of referrals", dati clik pe el si veti vedea numele celui care s-a inscris in reteaua dvs.
Vix Ice
Schimba monezi pe    Changelly
schimba bitcoin

Site partener MinerGate pe care se pot schimba sau transfera monezi virtuale dintr-un portofel in altul.    Este cel mai sigur site de schimbat monezi intre ele.

Scrii suma si moneda pe care vrei sa o schimbi, bifezi in ce moneda vrei sa faci transferul si va afisa automat paritatea, dai EXCHANGE, introduci portofelul si iti afiseaza suma pe care o vei primi pe portofel si comisionul perceput la suma tranzactionata.


Afla   PRETUL  tuturor monezilor, la zi.
Exchange


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Scoala de soferi Bucuresti
Cafenea
Photoshop
Link
Diverse