Programe de Minerit Bitcoin Gratis
MinerGate    BitCoin... (11 monezi) gratis

Program de minerit BitCoin, Etheriun, DogeCoin, Dash, QuazarCoin, Monero, Bytecoin, Fantomcoin, DigitalNote,...

    Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin, Dash... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.


Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)

  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia

Pentru a descarca acest program trebuie sa va faceti cont si sa va logati pe   MinerGate .Dupa logere mergeti in pagina de Downloads de unde descarcati versiunea pentru pc-ul dvs.
Instaleti Kit-ul.

Dupa instalere, va logati.   ( Folositi aceleasi date pentru a se sincroniza programul de minerit cu acontul MinerGate )
Accesati in meniul de sus, MINER.Selectati numarul de procesoare care sa lucreze si dati Start mining CPU MINING (procesor).

Daca vreti sa folositi si placa video (GPU MINING) selectai numarul de procesoare si dati START.

ATENTIE !!!       Acest program functioneaza numai cu placi video AMD.


23.06.2017

Aceasta este contul dvs Dashboard unde aveti contorizate toate monezile minate.Video - Este cel mai folosit si cel mai bun program pentru minerit.


   Acest program este cel mai folosit pentru minerit.     MinerGate

Nu are restrictii. Monezile confirmate se pot retrage oricand pe portofelul virtual.

   Mai aveti posibilitatea sa castigati din link-ul de afiliat.   Site-ul MinerGate ofera 30% din profitul pe care-l face, din sumele realizate sau tranzactionate de   afiliatii dvs   Acest lucru il gasiti in pagina Affiliate program, iar mai jos numele, data, ora si profitul dvs in urma teanzactiilor si mineritul   afiliatilor dvs.Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.


MinerBate blog
Vreti sa lasati un mesaj ?MinerGate
MineCloud   Site de minerit Dolari si BitCoin

Acesta este un site nou care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari, fara a folosi puterea procesorului din pc-ul dvs.

     Avantajul la acest site este ca, la inscriere de pe link-ul de afiliat, aveti 10G/s , viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.     

MineCloud
Vix Ice     Site de minerit.
    La inscriere de pe acest link de afiliat   Vix Ice   aveti 100G/s viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.

   Prin programul de afiliere puteti castiga 5G/s de la fiecare persoana care se inscrie de pe link-ul dvs de afiliat pe care il gasiti in meniu de sus " FOR PARTNERS ", iar in acea pagina, mai jos, veti vedea un text "See the history of referrals", dati clik pe el si veti vedea numele celui care s-a inscris in reteaua dvs.
Vix Ice
Schimba monezi pe    Changelly
schimba bitcoin

Site partener MinerGate pe care se pot schimba sau transfera monezi virtuale dintr-un portofel in altul.    Este cel mai sigur site de schimbat monezi intre ele.

Scrii suma si moneda pe care vrei sa o schimbi, bifezi in ce moneda vrei sa faci transferul si va afisa automat paritatea, dai EXCHANGE, introduci portofelul si iti afiseaza suma pe care o vei primi pe portofel si comisionul perceput la suma tranzactionata.


Afla   PRETUL  tuturor monezilor, la zi. Ce am de castigat eu daca va inscrieti de pe acest link de afiliat   MinerGate ?    *** Site-ul MinerGate renunta la 8% din profit in favoarea mea ***

Ce aveti dvs. de castigat ?    *** ..... Nimic ***

Exchange


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Scoala de soferi Bucuresti
Cafenea
Photoshop
Link
Diverse