Programe de Minerit Bitcoin Gratis
MinerGate    BitCoin... (11 monezi) gratis

Program de minerit BitCoin, Etheriun, DogeCoin, Dash, QuazarCoin, Monero, Bytecoin, Fantomcoin, DigitalNote,...

    Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin, Dash... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.


Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)

  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia

Pentru a descarca acest program trebuie sa va faceti cont si sa va logati pe   MinerGate .Dupa logere mergeti in pagina de Downloads de unde descarcati versiunea pentru pc-ul dvs.
Instaleti Kit-ul.

Dupa instalere, va logati.   ( Folositi aceleasi date pentru a se sincroniza programul de minerit cu acontul MinerGate )
Accesati in meniul de sus, MINER.Selectati numarul de procesoare care sa lucreze si dati Start mining CPU MINING (procesor).

Daca vreti sa folositi si placa video (GPU MINING) selectai numarul de procesoare si dati START.

ATENTIE !!!       Acest program functioneaza numai cu placi video AMD.


23.06.2017

Aceasta este contul dvs Dashboard unde aveti contorizate toate monezile minate.Video - Este cel mai folosit si cel mai bun program pentru minerit.


   Acest program este cel mai folosit pentru minerit.     MinerGate

Nu are restrictii. Monezile confirmate se pot retrage oricand pe portofelul virtual.

   Mai aveti posibilitatea sa castigati din link-ul de afiliat.   Site-ul MinerGate ofera 30% din profitul pe care-l face, din sumele realizate sau tranzactionate de   afiliatii dvs   Acest lucru il gasiti in pagina Affiliate program, iar mai jos numele, data, ora si profitul dvs in urma teanzactiilor si mineritul   afiliatilor dvs.Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.


MinerBate blog
Vreti sa lasati un mesaj ?MinerGate
Yobit.net   Vinde sau cumpara monezi.

Acesta este un site care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari, fara a folosi puterea procesorului din pc-ul dvs.

     Aici puteti vine monezile minerite, sau puteti cumpara monezi la un pret mic si apoi sa le vindeti cand au un pret care sa va aduca profit.            Trebuie sa aveti mare grija la fluctoatia de pret a monedei pe care va hotarati sa o achizitionati.     Yobit.net

Yobit.net
Schimba BCN in BTC    HitBTC

Acesta este un site pe care am schimbat personal BCN in BTC

     Aici puteti vine monezile minerite, sau puteti cumpara monezi la un pret mic si apoi sa le vindeti cand au un pret care sa va aduca profit.            Trebuie sa aveti mare grija la fluctoatia de pret a monedei pe care va hotarati sa o achizitionati.     BCN in BTC

            
Schimba BCN in BTC


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Scoala de soferi Bucuresti
Cafenea
Photoshop
Link
Diverse