Programe de Minerit Bitcoin Gratis
MinerGate    Program de minerit.
MinerGate

    Program de minerit  BitCoin, Monero, Etherium, Bytecoin, Fantomcoin, Aeon... 11 Monezi.

         Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.
Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)

MinerGate
Yobit.net   Vinde sau cumpara monezi.

Acesta este un site care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari, fara a folosi puterea procesorului din pc-ul dvs.

     Aici puteti vine monezile minerite, sau puteti cumpara monezi la un pret mic si apoi sa le vindeti cand au un pret care sa va aduca profit.            Trebuie sa aveti mare grija la fluctoatia de pret a monedei pe care va hotarati sa o achizitionati.     Yobit.net

Yobit.net

Schimba BCN in BTC    HitBTC

Acesta este un site pe care am schimbat personal BCN in BTC

     Aici puteti vine monezile minerite, sau puteti cumpara monezi la un pret mic si apoi sa le vindeti cand au un pret care sa va aduca profit.            Trebuie sa aveti mare grija la fluctoatia de pret a monedei pe care va hotarati sa o achizitionati.     BCN in BTC

            
Schimba BCN

Schimba monezi pe    Changelly
schimba bitcoin

Site partener MinerGate pe care se pot schimba sau transfera monezi virtuale dintr-un portofel in altul.     Este cel mai sigur site de schimbat monezi intre ele.

Scrii suma si moneda pe care vrei sa o schimbi, bifezi in ce moneda vrei sa faci transferul si va afisa automat paritatea, dai EXCHANGE, introduci portofelul si iti afiseaza suma pe care o vei primi pe portofel si comisionul perceput la suma tranzactionata.

Pe acest site comisioanele sunt foarte mari si au o limita minima de monezi pentru a schimba in BTC sau alta moneda.


Afla   PRETUL  tuturor monezilor, la zi.


MinerBate blog
Vreti sa lasati un mesaj ?
Exchange


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Scoala de soferi Bucuresti
Link
Diverse