Programe de Minerit

AutoStonny

MinerGate   Programe de Minerit Bitcoin Gratis


    Program de minerit  BitCoin, Monero, Etherium, Bytecoin, Fantomcoin, Aeon... 11 Monezi.


MinerGate

         Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.
Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)


Vezi pagina:     MinerGate


Pagina de minerit + Faucet,  DogeCoin, BTC, LTC, Dash, BCH.


    Aceasta este o pagina de minerit 6 monezi plus un Faucet pentru fiecare dintre acestea,    DogeCoin, BitCoin, LiteCoin, Dash, BCH, Tokens.
  Ai nevoie de un cont, facut numai cu adresa de email si o parola.
  O data contul creeat, ai pagina de administrare cu wallet si optiuni pentru fiecare moneda: minare, transfer, schimb, contorizarea acestora pe zile, luni.... bonusuri la numarul de accesari, plus o loterie.


    Faucet-uri. Vezi pagina

faucet LiteCoin
Yobit.net   Vinde sau cumpara monezi.


Acesta este un site care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari, fara a folosi puterea procesorului din pc-ul dvs.

Yobit.net

     Aici puteti vine monezile minerite, sau puteti cumpara monezi la un pret mic si apoi sa le vindeti cand au un pret care sa va aduca profit.          Trebuie sa aveti mare grija la fluctuatia de pret a monedei pe care va hotarati sa o achizitionati.


Vezi pagina:     Yobit.net


HitBTC   Schimba BCN, DogeCoin,.... in BTC .


Acesta este un site pe care am schimbat personal BCN in BTC.

HitBTC

     Aici puteti vine monezile minerite, sau puteti cumpara monezi la un pret mic si apoi sa le vindeti cand au un pret care sa va aduca profit.     Trebuie sa aveti mare grija la fluctuatia de pret a monedei pe care va hotarati sa o achizitionati.Creeaza cont:     HitBTC Yobit.net


Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.


Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.

Cea mai buna lista   /   Faucets List

     Bitcoin, Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, ZCash, BitCore, Blackcoin, Dash, Peercoin, Potcoin, Primecoin, DigiByte.... Un total de +31 de monezi.


        Best Faucets List        

DogeCoin faucet