Site de minerit BitCoin 100G/s Bonus
Vix Ice    BitCoin, Ethereum... gratis

Vix Ice   Site de minerit ( 6 Monezi ) BitCoin, DogeCoin, Ethereum, Dash, Litecoin si Dolari

    Acesta este un site nou care va da posibilitatea sa mineriti BitCoin, DogeCoin, Ethereum, Dash, Litecoin si Dolari.

  Istoria BitCoin-ului pe   Wikipedia

   Avantajul la acest site este ca, la inscriere de pe acest link de afiliat   Vix Ice  aveti 100G/s viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.      Acesta este motivul pentru care merita incercat.


   Pentru a va inscrie accesati Vix Ice Aveti posibilitatea sa schimbati limba in care doriti sa se afiseze acest site, apoi va creeati cont. " REGISTRATION "
Un nume, adresa de email, o parola, repetati parola. Bifati casuta percum ca agreeati conditiile impuse, completati codul CAPTCHA si dati REGISTRATION.   Va aparea mesajul ca va-ti inregistrat cu succes.

   Va logati pe site cu numele si email-ul.

VIDEO Explicatii


   Accestati din meniu " MINING " si incepeti sa mineriti.

Minerit DogeCoin
Veti incepe cu o viteza de 100G/s, adica bonusul de inscriere, numai ca veti mineri cu o putere de 90% , pana veti acumula 500G/s si puterea va creste la 100%. Dar si asa pe DogeCoin merge mult mai repede decat pe alte site-uri.

   Puteti schimba monezile minerite pe G/s sau mineriti direct G/s.   Puteti cumpara viteza de procesare ( G/s ) dar site-ul este deschis in 2017 si nu recomand acest lucru. Pentru cei care cred ca vor face o afacere fulger le recomand sa citeasca conditiile impuse pe acest site, pareri despre acest site pe forumuri, etc.

Eu folosesc PRIMA varianta.

   Aveti posibilitatea sa impartiti procentul de 90% pe mai multe monezi, inclusiv G/s ( La fiecare modificare a valorilor procentuale de minerit va aparea un mesaj, CONFIRM ,trebui sa confirmati modificarea.)

Minerit DogeCoin

   Prin programul de afiliere puteti castiga 5G/s de la fiecare persoana care se inscrie de pe link-ul dvs de afiliat pe care il gasiti in meniu de sus " FOR PARTNERS ", iar in acea pagina, mai jos, veti vedea un text "See the history of referrals", dati clik pe el si veti vedea numele celui care s-a inscris in reteaua dvs.

Exchange monezi   Changelly, site partener MinerGate.

Afla PRETUL tuturor monezilor, la zi.

Link pentru inscriere pe Vix Ice

Ce am de castigat eu daca va inscrieti de pe acest link de afiliat ?    *** 5G/s viteza de procesare ***

Ce aveti dvs. de castigat ?    *** Un BONUS de 100G/s, viteza de procesare ***


MinerBate blog
Vreti sa lasati un mesaj ?

   ATENTIE !!!    Acest site idenentifica IP-ul, deci nu poti face doua logari de la un calculator. ( STIUuuuu. Asta este primul lucru la care ne gandim toti. Am testet, NU merge, dar, avem prieteni si daca nu avem ne facem.)
Vix Ice
MinerGate    Program de minerit.

    Program de minerit  BitCoin, Monero, Etherium, Bytecoin, Fantomcoin, Aeon... 11 Monezi.

         Acesta este un program care va da posibilitatea sa castigati BitCoin, Ethereum, QuazarCoin, Monero, Bytecoin... (11 monezi) folosind puterea de procesare al pc-ului dvs, procesor si (sau) placa video, la alegere.
Singurul cost pe care-l aveti, este curentul electric, pe care oricum il consumati cand porniti pc-ul (se vezi un film, sa verificati un email, sau diverse activitati pe care le desfasurati la pc.)

MinerGate
MineCloud   Site de minerit Dolari si BitCoin

Acesta este un site nou care va da posibilitatea sa castigati BitCoin sau dolari, fara a folosi puterea procesorului din pc-ul dvs.

     Avantajul la acest site este ca, la inscriere de pe link-ul de afiliat, aveti 10G/s , viteza de procesare si site-ul poate  ( ramane deschis sa lucreze  )  rula in bara fara sa ingreuneze procesorul.     

MineCloud
Schimba monezi pe    Changelly
schimba bitcoin

Site partener MinerGate pe care se pot schimba sau transfera monezi virtuale dintr-un portofel in altul.    Este cel mai sigur site de schimbat monezi intre ele.

Scrii suma si moneda pe care vrei sa o schimbi, bifezi in ce moneda vrei sa faci transferul si va afisa automat paritatea, dai EXCHANGE, introduci portofelul si iti afiseaza suma pe care o vei primi pe portofel si comisionul perceput la suma tranzactionata.


Afla   PRETUL  tuturor monezilor, la zi.
Exchange


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Link
Diverse
Scoala de soferi Bucuresti
Cafenea
Photoshop