Dacii - Noi dezvaluiri
DACII - Noi dezvaluiri

Dacii, Noi dezvaluiri.    Film documentar - iunie 2012 (HD)       Poporul roman este continuatorul dacilor, nu si al romanilor, iar filmul ” Dacii - Noi dezvaluiri ” , prin dovezile istorice si probele materiale pe care le prezinta, consideram ca va dovedi acest lucru.
Dacii - Documentare
Realizat prin contributia mai multor personalitati, inclusiv doi istorici, documentarul pe care il oferim astazi spre vizionare, completeaza intr-o maniera mai riguroasa, mai stiintifica filmul ” Dacii - Adevaruri tulburatoare ”, demoland teoria falsa a romanizarii Daciei.

Cu siguranta, multe dintre lucrurile prezentate in acest film vor fi, pentru publicul larg, surprize de proportii . . .

Cati dintre romani stiu oare ca dacii liberi i-au atacat, dupa anul 106, pe romanii din provincia cucerita si ca au obtinut si victorii asupra lor ?    Ca retragerea romanilor din Dacia a fost facuta ca urmare a presiunilor dacilor liberi ?   Ca acestia au atacat Imperiul Roman, la sud de Dunare, si dupa retragerea aureliana din anul 271? . . .    Sau cati stiu ca in secolul III dupa Christos, dacii liberi au reusit, pentru o scurta perioada, sa unifice zona sudica, din Balcani, a Daciei lui Burebista ?    Cam cat de romanizati puteau sa fie dacii ca sa faca aceste lucruri? Pentru ca este o aberatie colosala sa pretinzi ca dacii ” cu o mana ” se luptau sa ii alunge pe romani, iar ” cu cealalta ” preluau limba, traditiile si cultura acestora, ba mai isi si ofereau femeile romanilor ca sa se nasca ” noul popor ” !

Despre toate acestea si multe alte evenimente istorice uimitoare in filmul ” Dacii - Noi dezvaluiri ”.

Articolul si filmul sunt preluate de la :    Daniel Roxin
  http://danielroxin.blogspot.comScoala de soferi
DACII-Adevaruri tulburatoare         DACII - Adevaruri tulburatoare , 2012 HD


Scoala de soferi

Documentare
Jocuri Flash Gratis


Drifturi Parcarea laterala Biliard Fotbal Beack

Jocuri !!!


Documentare


Oprirea interzisa   Circulatia pe autostrada   Obligatii la calea ferata   Puncte de amenda   Depasirea se interzice

Infractiuni si pedepse   Prioritatea de dreapta   Obligatii in caz de accident   Circulatia pe benzi   Examen traseu   Cedeaza trecerea

Raspunderea contraventionala   Indicatoare de interzicere   Viteza in localitati


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Photoshop
Scoala de soferi Bucuresti
Link
Diverse