Un Triunghi romanesc al Bermudelor
Misterele din Padurea Baciu

Padurea Baciu.    Un Triunghi romanesc al Bermudelor

       Prezentare film documentar : Padurea Baciu
Fenomenele paranormale din Padurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul si frecventa cu care se manifesta, fac din aceasta zona un spatiu unic, cel mai activ si cel mai cercetat de specialisti la nivel mondial.
Padurea Baciu

    Padurea Baciu uimeste mereu prin neobisnuitul fenomenelor care se petrec aici - aparitii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburatoare, lumini nocturne sau diurne colorate, aparitii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializari si dematerializari, contorsionari de copaci in intervale de zeci de secunde, campuri mobile radioactive si multe alte lucruri care ne sfideaza intelegerea...

    Despre toate acestea veti putea urmari in filmul documentar "Padurea Baciu, un Triunghi romanesc al Bermudelor" materiale video si foto de exceptie, alaturi de marturiile a doi cercetatori care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani - domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Patrut, presedintele Societatii Romane de Parapsihologie si domnul Cristian Muresanu, realizator si producator al emisiunii "Stiinta si cunoastere" (TVR Cluj).

    Asa dupa cum veti constata, misterul din jurul acestor fenomene naste, inevitabil, intrebari tulburatoare despre noi si despre Univers, despre potentialul nostru ca oameni si despre potentialitatile nelimitate ale Universului in care traim. Un Univers pe care il cunoastem atat de putin . . .

        Misterele din Padurea BaciuPadurea Baciu

Un nou roman ezoteric

Cartea Padurea Baciu poate fi comandata aici:

Comenzi.danielroxin@yahoo.com

    Sunteti rugati sa va scrieti numele si adresa cu exactitate (inclusiv codul postal). Pretul cartii este de 25 Ron, la care se adauga taxele postale de 5 Ron. Plata ramburs.

Prezentare:

    Suntem inconjurati de o lume profund miraculoasa. Fiecare clipa a vietii noastre este incarcata de magie si, cu toate acestea, adeseori ni se pare ca traim o existenta anosta, fara perspective, ca si cum am fi incapabili sa vedem dincolo de limitele induse de civilizatia bolnava in care... nu noi traim, ci care ne traieste pe noi.

    Dincolo de toate dificultatile care ne jaloneaza calea, stim totusi, in adancul sufletului, ca mersul adevarat al existentei noastre nu tinteste drumul larg al materiei, ci doar se foloseste de acesta pentru a gasi cararea rarefiata spre lumile spirituale.

    Cu gandul la tine, prietene, oricine ai fi, mi-am propus prin aceasta carte sa-ti provoc limitele si prejudecatile si sa te iau cu mine intr-o aventura pe care sper ca nu o vei uita . . .

Articolul si filmul Padurea Baciu sunt preluate de la :    Daniel Roxin
  http://danielroxin.blogspot.com

Documentare
Jocuri Flash Gratis


Drifturi Parcarea laterala Biliard Fotbal Beack

Jocuri !!!


Documentare


Oprirea interzisa   Circulatia pe autostrada   Obligatii la calea ferata   Puncte de amenda   Depasirea se interzice

Infractiuni si pedepse   Prioritatea de dreapta   Obligatii in caz de accident   Circulatia pe benzi   Examen traseu   Cedeaza trecerea

Raspunderea contraventionala   Indicatoare de interzicere   Viteza in localitati


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Photoshop
Scoala de soferi Bucuresti
Link
Diverse