Energie gratis pentru toti.
Energie gratis    Nikola TESLA

Energia magnetica    Nikola TESLA       Cel mai marele pionier al acestei noi forme de electricitate a fost renumitul cercetator de geniu Nicola Tesla.
       O mare parte din inventiile sale sunt foarte cunoscute in civilizatia moderna oriunde este folosita electricitatea. Pe langa descoperirile sale despre electromagnetism si inginerie, Tesla este considerat un pionier in domeniile roboticii, balisticii, stiinta calculatoarelor, fizicii nucleare si fizicii teoretice.     Nikola Tesla considera cercetarea diferitelor intrebari ridicate de catre stiinta drept cea mai nobila metoda de imbunatatire a conditiei umane cu ajutorul principiilor stiintei si progresului industrial si una care sa fie compatibila cu natura.
Insa multe dintre inventiile sale ar fi putut schimba soarta omenirii in sensul eliberarii noastre de monopolul companiilor energetice.
        Acest lucru nu putea fi acceptat de cei care detin puterea in aceasta lume si cred ca asta a fost motivul principal al denigrarii numelui sau.


Sursa : Video.googleDocumentare
Jocuri Flash Gratis


Drifturi Parcarea laterala Biliard Fotbal Beack

Jocuri !!!


Documentare


Oprirea interzisa   Circulatia pe autostrada   Obligatii la calea ferata   Puncte de amenda   Depasirea se interzice

Infractiuni si pedepse   Prioritatea de dreapta   Obligatii in caz de accident   Circulatia pe benzi   Examen traseu   Cedeaza trecerea

Raspunderea contraventionala   Indicatoare de interzicere   Viteza in localitati


SUS
 

 

Brazilia Moldova Italia America Rusia Franta Belgia Grecia Germania Ukraina Spania Anglia Suedia
Cafenea
Photoshop
Scoala de soferi Bucuresti
Link
Diverse